Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Marku Trizuljaku!

Pod Hehehe systémem jste nepřipustil diskusi. Chtěl jsem jen pro Vás poznamenat, že celý ten Hehehe systém vzniknul v komunistickém Štrougalovu Prognostickém ústavu. Komunisté z Prognostickému ústavu, který byl pod kuratelou KGB, se přes noc stali nositeli nejrůznějších ideologií a představiteli polistopadových demokratických stran, kteří do čela svých stran nepřipustili zkušené politiky z řad emigrantů.

Také jste to zaznamenal, že Václav Klaus se již chystá převzít prezidenturu po Miloši Zemanovi? Dočkáme se vůbec skutečného Listopadu nebo nás čeká znovu Vítězný Únor?

:-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Šimku, moc děkuji za příspěvek k mému článku o Hehehe systému. Ano, máte pravdu, je to tak jak píšete. Velice dobře si vzpomínám, jak se naši polistopadoví politici chovali odporně vůči lidem z emigrace, kteří se chtěli vrátit a upřímně pomoct naší zemi nejenom v politice.

Trochu lituji, že jsem tam diskusi neotevřel, ale mám v těchto dnech spoustu práce a potřebuji k ní klid.

0 0
možnosti

Zapomněl jste na plachtu pod bazén, 338 x 239 cm. Technická data - plachta pod bazén - chrání bazén před po

Úplně se bojím domyslet, co by se po, kdybychom zapomněli na plachtu pod bazén za 149,- Kč. Oni nám to na NEJLEVNEJSISPORTu určitě připomenou.

To jsem se nezbláznila Marku, to je inzerát pod touhle diskusí. Taky mi "naskočil" bůhvíjak. ;-D Zdravím na Oomoucko. R^V

1 0
možnosti

Na Olomoucko - promiňte, jim samo naskakuje, mně samo vypadává "l".:-)

1 0
možnosti
LJ

Jistě dostáváte občas zprávu od nějakého mezinárodního advokáta, že jeho klient dědí velké miliony, je však je třeba převést z jedné africké země přes evropské konto, když k tomu účelu půjčíte své, obdržíte odměnu dva miliony dolarů... Dříve podobné příběhy chodily v angličtině, dnes jsou strojově přeloženy do češtiny. Já jsem jednou reagoval, že potřebuji bližší vysvětlení, číslo konta jsem neposkytl. A byl jsem několikrát denně bombardován složitými podrobnostmi.

0 0
možnosti
MV

Fajnovej headline!

1 0
možnosti
Foto

R^To je takový internetový folklór:-)

2 0
možnosti
Foto

A hudrování na to je taky jenom folklór, který k nápravě nepomůže ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ale Marku, vždyť jste byl přece právě vylosován, abyste po jednom kliknutí dostal letenku do havajského ráje, kde Vás bude obsluhovat ona kráska v gepardí kůži (nejspíše posléze i bez ní). K tomu máte samozřejmě k dispozici jachtu a neomezený přísun Campari s ledem.

A vy si takhle šlapete po štěstí......

4 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Jasně, ono ZÁSADNÍ životní štěstí mi tím nenávratně uniká...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1034
  • Celková karma 21,22
  • Průměrná čtenost 1179x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy