Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Rostou i na našem pražském dvorku- klouzky, smrže,... Trochu se toho lekám, tolik hub... Víte, co se říká, když enormně rostou houby?

1 0
možnosti
Foto

Hmmm, to nevím... Není to nějaká nepříjemná předzvěst?

0 0
možnosti
Foto

Přeji dobré úlovky Vždy krásný zážitek z přírody a z lesa zvláště.

2 0
možnosti
Foto

Dal bych si smaženici. nebo obalované jako řízky. Anebo taky ve smetanové omáčce s knedlíky a pořádným kusem hovězího.

5 0
možnosti
Foto

To jsou samé dobré nápady, Honzo. Jeden lepší než druhý.

2 0
možnosti
Foto

"Houby, houby, houby,

malý, velký, tlustý, tenký –

ty já mám rád..."

4 0
možnosti
Foto

Snad tisíckrát!

To je bezvadná písnička. A už prastará... zavzpomínal jsem:

"Pro pár hříbků jeden kádr

dal si vrtat klíční kost,

Pak mu postavili kvádr -

- těch je dost"

Ale už si nevzpomenu jméno písničkáře.

1 0
možnosti
Foto

Hmm. Včera jsem na houby zašel (v okolí Prahy) a nic vůbec nic a to soused šel v Praze do Krčáku a přinesl košík. Sucho a nic než sucho.

1 0
možnosti
Foto

To je mi líto... Ono je to možná lokální, tady u nás byly vydatné přeháňky prakticky každý den a k tomu takové akurátní teploty, ani ne moc chladno v noci, ani ne příliš horko přes den. Zdravím a přeji brzké dobré úlovky.

0 0
možnosti
VR

Tak tohle je přímo provokace! Ale také připomínka mého houbaření v lesích pod Rampachem nebo na Šibenici - hub tam rostlo vždycky dost - jednou jsem už neměl kam dávat "kuřátka" co jich bylo a musel jsem na ně sundat bundu, ale jak a co tam roste dnes, to už nevím. Ze Seničky se chodí na houby k Cakovu nebo Vilémovu, ne? Přeji další bohaté houbařské žně!

1 0
možnosti
Foto

To by byla smaženice, zážitek kulinářský i estetický.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

Samotné toulání lesem s jeho krásami, dokonce i kdyby nerostly houby, je oblažující zážitek. Ale nezatajím, že taky kulinářské zážitky pak doma následovaly. Pokud se najde dost praváků a případně i dalších hřibovitých hub, tak je děláme pečené na plechu (rozkrájené na poměrně velké kusy). Se solí a pepřem. Nakonec se to ještě zalije smetanou a malinko zapeče. Neskutečná dobrota!

2 0
možnosti
  • Počet článků 1145
  • Celková karma 21,55
  • Průměrná čtenost 1122x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.