Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím a přeji všem dobrý, pokojný víkend začínajícího adventu

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že provokace komára vůči medvědovi je zcela nepřijatelná a je třeba se rázně ozvat. R^

2 0
možnosti
Foto

Tak jasně, medvěd rozhrabe zajíčkovi noru, aby ho sežral. A když nebohý zajíček kolem neurvalce proběhne, je to STRAŠNÁ provokace ;-D

2 0
možnosti

R^

Žijeme ve velmi nebezpečném světě. Hradní Pán, rusofil, rektofil Putina, nenávistný, mstivý, nemocný stařík s podivnými poradci, vytahující na strážce demokracie samopal, oligarcha se svojí doprovodnou svitou ANO, komunisti proti své základní ideologii podporující Putinův ruský, agresivní imperialismus a řada bláznů odmítajících Evropskou unii a NATO jako naše jediné bezpečnostní záruky. A nedůstojným strachem ovládají společnost. Asi padesát proruských servrů rozesílající štvavé desinformační materiály stovky ruských agentů a miliony tupců rozesílajících ochotně lživé informace. A neporazitelný oligarcha již dávno začal svoji předvolební kampaň do příštích voleb!

Jak chcete obnovit liberální demokracii, když dochází k její destrukci na celém světě?

Žijeme v absurdním levičáckém, virutálním světě bez svobodných, přirozených vztahů. Taková společnost nemá budoucnost! Co s tím?

:-)

1 0
možnosti
AK

To podstatné je zbavit se liberální demokracie.

Ta totiž není ani liberální ani demokratická.

Mezi demokracií a liberální demokracií je asi takový rozdíl jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou.

Je to právě liberální demokracie, která demokracii ohrožuje.

Pod záminkou "vylepšení" demokracie zavedla agendu lidských práv, ochrany přírody a menšin. S tím spojené je tvrdé omezování práv většiny a paralelní regulace i takových stránek života lidí, které by v demokratické společnosti nikdy regulovány nebyly.

Navíc si Západ, jako autor liberální demokracie, osobuje právo šířit ji po celém světě - třeba i násilím - jak nám různé barevné revoluce a humanitární mírové mise v zahraničí ukazují.

Když to zjednoduším a shrnu, tak liberální demokracie je netolerantní nadvláda levicových progresivistů nad společností a snaha blokovat možnost tento systém demokratickými prostředky odstranit.

Naším cílem tedy musí být snaha o demokracii a nic jiného.

0 2
možnosti
MS

Máte tam gramatickou chybu. V tomto případě se píše "zelených mužiků". ;-D

1 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Trefa!

Je fakt, že u takové "gramatické chyby" v mém textu je oprava vítána ;-D

0 0
možnosti
OF

Jo Rusko, to je třetí největší kolonizátor,pokud si pamatuji z gymplu/ polského,

vám ostatním by to neřekli ;-D/.. V Británie : 40 mln km2 koloníí., 2. Francie 30 mln km2

3.Rusko 17 mln km 2....

Na und ?

Ruský člověk je dobrý.Cyklista Dostál, který objel celý svět na kole, říkal, že nejlepší

lidé / ochotní pomoct / jsou v Somalsku / ?/ , Austrálii .................. Rusku.

A tipier my vměstě spojom ruskuju piesnju " Odnozvučno griemit kolokolčik "

Odkaz následuje .;-D;-D;-D

1 1
možnosti
AK

Nikdo kloudně neví co a jak přesně se tam odehrálo, ale už jsou takoví, kteří znají viníka.

Pokud se na to zkusíme podívat očima kriminalistů, měli bychom znát odpověď na otázku Komu ku prospěchu?

Poslouží to Putinovi? Publicita v médiích nám ukazuje, že nikoliv.

Porošenkovi, který by si domluvil další peníze z USA (cestou EU) na Ukrajinu?

Možná.

Ale rozhodně to usnadní prosazování dalších nákupů amerických zbraní pro NATO a určitě to usnadní další pokusy na zastavení Nord Streamu 2, který se Američanům taky nelíbí.

4 3
možnosti
JM

Poslouží to Putinovi? Proč myslíte že nikoliv?

Je náhodou, že k incidentu došlo poté, co ohlásil nepopulární důchdovou reformu?

5 1
možnosti
AM

A57d29a83m 77M97a97l78ý

30. 11. 2018 6:10

Dnes nám budou fandové Ruska; kteří ještě včera zuřivě kritizovali některé politiky za vstřícnost k landsmašaftu, tvrdit že ti sudeťáci mají na ty Sudety nárok již odedávna.

Jen aby podpořili nárok Ruska na Krym, na Ukrajinu, na cokoliv.

5 2
možnosti
Foto

Bohužel to tak je. Úplně přesně

0 0
možnosti
MB

Já už vlastně,"O Rusku odmítám psát", protože není co! Ta země, mi slouží jako nevyčerpatelná studnice - zkoumání sociologicko - historického zmaru. Vědro historie - Imperiální výboje. Mega země, která se ani nedá ovládat - chce být ještě větší. (Zřejmě odsud i národní povaha) - Všechno veliké, malý smysl pro detail a preciznost. Vědro 1917 - Laboratorní meditace lepší společnosti uvedené do reálné praxe! Klasika = Bývalé zlo je nahrazování zlem novým! Vědro ekonomiky - Máme vše, v podstatě k ničemu, opět to vlastní úzká vrstva dobové oligarchie. Vědro mentality - I neuvěřitelná výdrž a odolnost lidí! Svým způsobem je Rusko opravdu nepřemožitelné! (U nás stačí vypnout teplo a vodu na sídlišti). Vědro zaostalosti - Rus v Berlíně žasne, že Němec bydlí v domku s řádnou krytinou , má jídelní servis a spí v peřinách! Proč zahajoval válku? Vědro závěru - Já běžnému Rusovi nic nevytýkám! On to ani neví, ale jeho povaha je popsaným pokřivena. Viz jejich literatura - Moskva daleko - Bůh je vysoko = Korupční Gubernátoři. Vkomnponované přesvědčení, že pomáhají sebeobětováním se - Besedy s nimi k 1968 = Naprosté nepochopení! Dnes - Poražený vítěz 2 sv.války s důchodem 4.600 Kč, který je vděčný za zpropitné od turisty němce, který si opět vyjel na Elbrus. Prodá mu Matrjošku i na parkovišti mu zatančí! Vědro zmaru - které je i u nás mnohými obdivováno ! Z Kremlu, jde opravdu pouze ten mráz ... :-)

5 0
možnosti
Foto

R^ Děkuji. Je to velmi dobře vystiženo. Kdysi dávno jsem si myslel, že nemá cenu o tomhle psát. A vůbec bych neměl problém psát o tom, co je na jejich zemi a kultuře dobré. Například o studiu velkých ruských myslitelů, teologů a duchovních osobností (Jen namátkou třeba Berďajev, Solovjov, Florenskij, atd.), jemuž se po léta věnoval kardinál Tomáš Špidlík. Příznačné je, že na tuto práci v objevování myšlenkového a duchovního ruského pravoslaví reagovali podle Špidlíka Rusové velmi chladně. Uznání mu přicházelo spíše od osobností jiných zemí například od představitelů rumunského pravoslaví. (Tohle je podle osobního svědectví Tomáše Špidlíka, samozřejmě z doby, kdy ještě žil)

Problém je ale v tom, že lidé ovlivněni současnou ruskou oficiální politikou se dnes znovu ve zlém navážejí do naší země. Rusko vede proti nám hybridní válku a snaží se ovládat jako nějaké loutky i některé naše politiky. To je velká bezpečnostní hrozba. Proto nelze nevšímat si jich.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1034
  • Celková karma 21,22
  • Průměrná čtenost 1179x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy