Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen aby bylo jasno:

Valné shromáždění přijalo rezoluci odsuzující ruskou agresi proti Ukrajině

Na zasedání „Sjednoceni pro mír“ Valné shromáždění 141 hlasy přijalo 2. března 2022 rezoluci odsuzující ruskou agresi proti Ukrajině. Pět států se vyslovilo proti (Bělorusko, KLDR, Eritrea, Rusko a Sýrie) a 35 se zdrželo.

"Elitní klub" zemí, které hlasovaly proti rezoluci, je fakt půvabný

13 0
možnosti
Foto

To já taky.

Stačí, aby Rusko okamžitě ukončilo agresi a stáhlo své jednotky zpět na své území. Mimo hranice Ukrajiny, jaké byly mezinárodně uznány v 90. letech 20. století a dodnes dle mezinárodního práva platí.

10 0
možnosti
VH

Naprosto přesně napsáno.

4 0
možnosti
JN

J34o65s90e24f 74N86i54k70l

24. 4. 2024 19:15

Připomínám jenom :

Mezinárodní soudní dvůr OSN v Haagu odmítl v lednu 2024 na návrh Ukrajiny uznat Ruskou federaci po dvou letech válečného konfliktu jako agresora vůči Ukrajině!

1 12
možnosti
Foto

Uzavřenost ve vlastní bublině je příznak úpadku. Stejně tak omezenost ve vyhledávání informací a jejich možných interpretací.

1 13
možnosti

Tak jistě, "surfování" na proruských webech je známka vysoké inteligence.

12 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za účast v zajímavé diskusi většinou vedené korektně a bez osobního napadání. V žádném případě to není u mne loučením se s diskusí: naopak, zvu k jejímu dalšímu pokračování.

Oceňuji, že se potvrdil poznatek, že jedna skupina lidí v žádném případě neapeluje na Rusko, aby svoji agresi přestalo eskalovat a ukončilo ji. A stejně tak zmíněná skupina nikdy nenaléhá na ty, kdo agresorovi dodávají zbraně a materiál potřebný k pokračování ničivé války na území přepadeného souseda. Že je ani nenapadne naléhat, aby ustala podpora agresora, aby ustaly dodávky pro něj a tím aby konflikt dál neeskaloval.

Naopak titíž plamenně vyzývají k "míru", a k odmítnutí pomoci napadené zemi a jejím lidem. K "míru", který by de facto znamenal nespravedlivou a tragickou kapitulaci bránící se země. Se všemi krutými důsledky, které by na ni dopadly.

A osobně se odvolávám na terminologii á la "chciválek" a "chcimír" spíše jako na určitou humoristickou nadsázku (nebo taky černý humor a parodii); ne jako na pokus někoho urážet. Jsou to opravdu geniální výtvory, které ztělesňují český smysl pro hru se slovy a pro humoristickou nadsázku. Prosím pokud se vám to nepříčí, berte raději citované výrazy takto. Všem se nám uleví, tím jsem si jistý.

14 0
možnosti
MB

Myslím, že se tady nehádáme i proto, že už nám došly síly. Snažíte se diskutovat, říct svůj názor a reakce jsou osobní útoky. Mě už nebaví vysvětlovat, jak to, že křesťan posílá dárky Putinovi. Netuším od kdy je "Jseš Čapkova Matka" urážkou.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

10 0
možnosti
MS

Připomenu chcimíra Jaruzelského, který "zachránil" Polsko před vnější okupací.

.

Ještě jeden případ. Komunistický aparátčík, hlavní host mírového výstupu na Rysy, vyleze na vrchol, otáčí se na všechny strany a volá: "Mier, mier, mier!" Z nedaleké Vysoké se ozve: "Veď mierim, a nehýbaj sa porád!"

9 0
možnosti
Foto

Bezvadný!

Jinak ovšem, za Jaruzelského se taky stávalo, že lidem odmítajícím jeho "úchvatný mír", bylo laskavě dopomoženo, aby se odebrali do jiných blaženě mírových končin, kde už nepřekáželi "světlým zítřkům". Ale ani to nepomohlo a taky Jaruzelského moc se sesypala jako domeček z karet.

4 0
možnosti
Foto

Krásná tendenční slátanina - brainstorming

8 22
možnosti
JK

Co to? Bolševikům se to nelíbí?

15 1
možnosti
JN

J95o68s47e82f 45N27i35k29l

24. 4. 2024 11:05

Čím to, že se neumíme postavit na tu správnou stranu? Vždycky se stavíme na stranu poražených....

0 13
možnosti
  • Počet článků 1042
  • Celková karma 18,99
  • Průměrná čtenost 1174x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy