Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji moc za všechny příspěvky v diskusi. Omlouvám se, že jsem zatím nereagoval, byl jsem celý den na cestách.

Díky, přeji všem čtenářům pěkný, pokojný závěr adventní dobyV

1 0
možnosti
MP

Moc krásný blog, pane Trizuljaku R^V. Text, obrazy, hudba, všechno...

Jak je ten prosinec "úrodný"! :-). V prosinci se narodili též moji dva největší hudební oblíbenci, Bohuslav Martinů a J. B. Foerster :-).

1 0
možnosti
Foto

Chlape, byl jsem u tebe - jak také jinak - opět velice spokojen. Krásná to žena na fotografii :-)R^R^

2 0
možnosti
MB

Můj Centrální mozek lidstva - je založen, na placatém, plánovacím bloku. Obdržím vždy po stromek. Následuje i zajímavý rituál, kdy si přepisuji, veselá i smutná data. Zároveň i takové "Retro uplynulého roku". Data ctím a následně na ně reaguji. Živoucím blahopřeji a za ty zbylé pálím svíčku ...

Nó, zase jsem zažil veselí, s mou nebohou maminkou ! Plamínek, jaksi propálil kalíšek a teplo si započalo docela rozumět, s kuchyňským prkénkem ! Požár sice nenastal, nicméně bukové dřevo - (Kdysi ještě vyřezané otcem mým) - Jevilo ochotu spolupracovat ! Jak jsem starej = tak blbej ! Asi bude lepší, příště použít keramický talířek od jejich šálků kávy ! Nu, data a hřejivé vzpomínky jsou prostě různé ! ... :-)

2 0
možnosti

Podobné hudební ukázky vždycky potěší, a v tento adventní čas jsou zvláště působivé Marku. Ale překvapila mě poslední fotografie díla Zjevení sv. Jana. Zvláštní, vím, že tato pasáž končí vítězstvím Beránka, ale přeci jen, je o Apokalypse. Z tohoto díla však dýchá moravská pohoda. Tedy aspoň na mně. Je jako Květná zahrada na Hané. To by se mi fakt líbilo. :-) Zdravím a hezký den přeji. :-)

2 0
možnosti
JV
Foto

Většinu mě Marku zbavíte slov, ovšem dneska jste mě doslova vystřelil do vesmíru Krásna :-)

2 0
možnosti
Foto

Marku, svět je úžasné místo. Jsou na něm lidé, pardon Lidé, kteří jej nějakým způsobem obohatí o cosi nové, nečekané, úžasné. Kdy setkání s těmito lidmi ty další posune dále. Kdy je s nimi dobře.

Pát jsem jich potkal na své cestě. Zcela nečekaně, nezaslouženě. A jsou pro mne motivací, vzorem a jistotou, že jsem potkal anděly.

Pěkný konec adventu přeji. R^V

2 0
možnosti
Foto

Píšete to velmi výstižně, Tomáši. Člověk na své cestě životem potká úžasné lidi nezaslouženě, většinou díky souhře podivuhodných náhod, nečekaně.... A platí i to další. o motivaci, vzoru, jistotě, že jste potkal anděly..

0 0
možnosti
RE

Velmi sympatický "Střelcovský" blogR^

2 0
možnosti