Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Díky Marku! Jste čistá duše a měl jsem o Vás obavu, když jsem Vás tu dlouho nepotkal. Díky!

Dělíme se na lidi usilující o pravdu a úctu k druhému člověku a lidi lhostejné k pravdě a lhostejné k lidem. Ti hledající pravdu včera vybojovali první boj se lháři, trolly a oligarchy. Tím ale zápas nekončí! Máme šanci se opět navrátit k liberální demokracii se svobodou pro všechny občany a nepokračovat na cestě k autoritativní demokracii a totalitě! Mám z toho radost!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Velice se omlouvám. Moc rád bych napsal odezvy každému z vás jednotlivě, ale systém nějak blbne a tuto možnost mi nedává. Děkuji vám moc všem a přeji dobrý čas V

1 0
možnosti
Foto

Marku, díky za zklidnění adrenalinu při počítání výsledků :-)

2 0
možnosti
Foto

Filipe, díky:-) Začal jsem blog skládat ještě než se výsledky objevily. Téměř jako "modlitbu" za to, co přijde..

Ale pak jsem taky počítal a přemýšlel. Jsem rád za slova Petra Fialy těsně před ukončením sčítání. Že nyní není čas na dělení na tábory, na nějaké vítěze a poražené, atd. Ale že je toho tolik k práci, že bude nezbytné snažit se pokud možno co nejvíce za jeden provaz.

Můj soused, který dal hlas jiné straně než já, přeci není žádným mým nepřítelem, jako já nejsem nepřítelem jeho. Mnohem lépe se nám žije, když neválčíme, nestavíme barikády a když jeden druhému přejeme.

1 0
možnosti
JM

J95a82n 31M57a40r97e87k

9. 10. 2021 16:14

Krásný blog pane Trizuljak, nejvíc mně zaujala věta...'demokracie je krásná, ale namáhavá cesta'

4 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za milou odezvu. Už jako kluk (a později student) jsem chodil s partou na hřebenové túry. Taková túra stojí nějakou námahu a taky nároky na přípravu. Každý je sám za sebe zodpovědný, aby si vzal nezbytnou výbavu; někdo je silnější, jiný slabší, a tak ti silnější nesou třeba i stan a zásobu jídla, aniž by proto byli naštvaní na ty, kdo tolik neunesou. Občas fouká a prší, ne vždy je to pohodička, ale ten nádherný zážitek a hlavně pohled na věci s odstupem za to opravdu stojí. A taky tam nemohou být "hrdinové", kteří se trhnou od party a nechají někde v nebezpečném úseku ty slabší napospas jejich osudu. Absolutně nedává smysl, aby někdo silnější své partnery po cestě okrádal a zároveň je rozeštvával proti sobě, aby od svých lumpáren odváděl pozornost. Je to symbolický obraz, ne zcela přesný příměr, ale myslím, že něco naznačuje.

1 0
možnosti
JN

Jsou ještě hezké věci na světě...

3 0
možnosti
KT

Tak by to mělo být. krásný blog v trochu rozbouřené době. Díky Marku.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1010
  • Celková karma 24,21
  • Průměrná čtenost 1183x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy