Diskuse

Advent

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Krásné, Marku:-)

1 0
možnosti
Foto

Dík za návštěvu, Jene, přeji krásné prosincové dny, pěkný a klidný advent :-)

0 0
možnosti
Foto

Překrásné. Co víc říkat?! R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc za nakouknutí a přeji pěknou, klidnou adventní dobu. :-)V:-)

1 0
možnosti

Všechny Vaše fotky jsou úžasné, ale ten první list - to je bomba pro oči. Nádhera Marku. Potěšilo mě, že si ještě někdo vzpomíná na Františka Sušila. Mám doma jeho sbírku písní - je to bichle, že ji musím číst u stolu, ale věřte, že docela často. Zpívám si písničky, kterých jsou tam stovky a vzpomínám na babičku, která je uměla skoro všechny nazpaměť. Zpívala kudy chodila - snažím se to dělat taky, a jsem ráda, že jsou děti ve škole, protože by mě možná dnes měly za blázna. :-) Dík za vzpomínky - dnes každý vzpomíná - asi že je Advent. Tak si ho užijte a vychutnejte s Františkem za nás všechny.:-)V

1 0
možnosti
Foto

Dano, mít babičku, která umí zpaměti písně ze Sušilovy sbírky a denně je zpívá, to musela být krása! Moc Vám to přeji. A také Vám přeji, abyste zpívala často, denně, stále. To dělá člověku dobře na duši i na těle. No a být za blázna... co na tom? Vždyť jedna z (poněkud uhozených) definic člověka zní, že je to blázen, který předstírá, že je normální ;-D O jiných to říkat sice nesmím, ale o sobě můžu!

Na Vaši radu budu doma o adventu zpívat "sušilovky" Děkuji moc! :-)V:-)

0 0
možnosti

Moc hezké adventní fotografie. :-)

1 0
možnosti
Foto

Krásné a velmi poetické. Marku, k takovým článkům se člověk rád vrací. Děkuji za milý zážitek.

1 0
možnosti
Foto

Soňo, moc děkuji! A přeji Vám pěkné adventní dny. Radost a pokoj :-)

0 0
možnosti

Nádherná práce, jakoby momentky, ale cítím za tím rozmysl... a trpělivost, Marku. Vy musíte umět čekat na to pravé světlo, na hru stínů, na odlesky, ladit ohniskové vzdálenosti. Celá kompozice do atmosféry ponořená. A dokonce i tématicky svázaná do adventního věnce a doprovázená příhodnými texty lidových písní. No, je mi z tohoto blogu “jakkolvěk”. Díky.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc za tak vlídná slova. Písně ze Sušilovy sbírky v sobě přechovávají kus barokní duše. Krajiny a lidí, jejich života.

Přeji Vám hezké a klidné adventní dny

0 0
možnosti
Foto

napsala jsem vám příspěvek až hanebně dlouhý... a nevidím...není

no...prostě jste pánbů...lidi , koukněte na něj... je to von... je to von...máme ho, ;-DVVV

1 0
možnosti
Foto

Radko, červenám se až za ušima ;-D;-D;-D V

Fakt jsem jen klopýtající pocestný. Velice často si vzpomenu na příběh o člověku, který po čínské invazi prchal z Tibetu přes ty strašně vysoké hory. Snad do Nepálu... Na hranicích jej zastavila vojenská hlídka. Mířili na něj flintami a ptali se: "Kdo jsi?"

Odpověděl: "Jsem jen poutník na cestách a nevím ani, kde budu zítra a zda vůbec budu". A tak ho nechali jít...

0 0
možnosti
Foto

mám dvě štěstí:) že mě máte nějak rád:))) si toho hodně cením....Neboť jste démon:))VR^ já prostě vůbec nevím, jak je to možný. Jak je tohle vůbec možný takhle vyfotit, vidět, udělat..nádhera a genialita. Někdy mám pocit, že jste démon toho typu:))že jste totiž nápadně podobnej tomu chlapovi v sixtince, co má ten vínovej plášť a který Adamovi strká k ruce ten svůj ukazovák.)))

a mám druhé štěstí, že můj syn muzikant nedávno odpálil jako režisér svůj film do klubových kin. Folklórní film. Ve spotu televize říká, že se jedná hlavně o poctu české krajině... i lidovým písním... Tenhle rok se vrhli se souborem na novou věc - objevit ještě něco ze sebraného od Františka Sušila,

připravují právě nové CD. Líbil by se mi zase i film.

...protože písně - a hlavně krajinaR^:)

Nádherné fotky. Nádherné...cítíte, Marku, fakt jako Pánbů ...V

1 0
možnosti
Foto

Radko, vždyť víte, že jsem jen klopýtající poutník :-)V:-) Táhne mě putování za světýlky a jejich občasné cvakání.

Velikánskou radost mám ze zprávÿ o Vašem synovi, že se mu tak daří. Po filmu a CD budu usilovně pátrat a písně ze Sušilovy sbírky mě berou už odedávna. Do městečka, kde jsem studoval na střední škole, jezdíval Jaroslav Hutka, předtím, než ho komančové sprostě vyhnali do exilu. Už měl zákaz hraní, ale po kamarádsku se dařilo organizovat menší koncerty za bukem, jimiž si přivydělával. Byl jsem tam... Staré moravské písně v jeho podání byly jako zjevení. Po léta mě inspirovaly k malování obrazů...

Přeji Vám krásný opravdu krásný Advent! V

K vánočním svátkům jistě ještě bude příležitost přát

1 0
možnosti

R^VR^Nádhera! Díky....

1 0
možnosti