Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Příspěvek pana Trnkewitze se mi velmí líbí. K smíchu nebo snad k pláči, jsou mi příspěvky autorů, které nezajímá co bylo řečeno, ale pouze to, kdo to řekl. Asi to bude tím, že nad obsahem se musí přemýšlet.

3 1
možnosti
Foto

Jak vy pane Slavíček dokážete přemýšlet o obsahu, stejně jako pan Trinkewitz, když nejste schopni ani správně opsat jména osob na které reagujete?

1 0
možnosti
Foto

Pro pana Trinkewitze.

Nahrávku jsem si poslechl, pak jsem ji poslechl s doslovným popisem, leč ten nebyl doslovný, ale budiž. Předpokládám tedy, že vy jste přesvědčen o naplnění skutkové podstaty trestného činu, a že budete jednat tak jak jste předeslal. Osobně si myslím, že z uvedeného, co jsem slyšel, bič neupletete.

0 0
možnosti
JT

Zeman jako obvykle pouze odvádí pozornost. V tom je mistr. Padesát tisíc islámských bojovníků je podle něho hrozbou pro Evropu, militantní Rusko s milionovou armádou a jadernými zbraněmi expandující do Evropy nikoliv. Není ovšem sám. Je velmi zajímavé sledovat zdejší diskuzi. Jak stejní lidé podporují Putina, Zemana a "svatou" válku proti islámu. Ti stejní, kteří odsuzují vojenské nasazení USA a NATO  v Kosovu, Afganistánu nebo Iráku teď volají po zásahu v Sýrii a Iráku.

3 3
možnosti
Foto

Předpokládám, že než budete něco někam posílat, opatříte to příslušnými odkazy a přesnými citacemi s uvedením zdrojů. Prosím potom nezapomeňte to samé uvést i zde.

Děkuji.

2 0
možnosti
MS

Zeman objevuje Ameriku. Od 1.září 2001 se podle něj asi nic neudálo. USA nevyhlásily teroristům válku, nepozabíjely spoustu čelných představitelů Al-Kájdy, včetně jejího šéfa Bin Ladina, spolu s ostatními členy NATO nebojovaly proti teroristům v Afghánistánu. A dnes pomocí vzdušných sil nebojují proti Islámskému státu. Zemanův rádoby hrdinský projev tak v tomto světle vyzněl jako trapné blábolení senilního staříka, který už nevnímá realitu. :-/

6 5
možnosti
TT

Že by od mrakodrapů bojovaly Státy nějak proti teroristům, jsem si nevšiml. Pod záminkou boje proti terorismu válčí pro prosazení svých zájmů, tak bych to spíš nazval.

0 1
možnosti

Nedělejte ze Zemana Churchilla, stačí, když se k tomuto člověku, kterému nesahá po kotníky, přirovnává sám. Zeman jaksi nevysvětlil, co má tato protiislamistická koalice dělat. Pozemní invaze proti islamistům tu už byla - např. v Afghánistánu. Zjevně to zas tak dobře nevyšlo. Nebo chce něco podobného na severu Iráku a v Sýrii, i když si to tamní vlády nepřejí? Kmoníček vysvětloval, že Zeman myslel spíše cílené útoky na základny islamistů, včetně použití bombardérů a bezpilotních letadel. V tom případě by se ale Zeman vlamoval do otevřených dveří, protože to se už děje. Po čem přesně tedy Zeman volá?

13 7
možnosti
AS

A80d90a61m 81S88t88a46v13a

28. 1. 2015 9:31

Švadlenko, zato vaše soudy nesahají vůbec nikam! Zamyslete se nad konkrétními vyjádřeními prezidenta Zemana, dokážete-li to, a teprve pak, podaří-li se vám to pochopit, to hodnoťte. Zatím jste vedle, jak ideolog ÚV KSČ - vyjadřujete tu pouze svou lidskou nenávist. Já vám to nevyčítám, je to konečně lidské, ale raději buďte zticha...

5 5
možnosti
Foto

Jak kdy, padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina.

2 0
možnosti