Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr Hannig... možná říká cosi, co se p. Trinkewitzovi velmi líbí, ale praktická politika svědčí o tom, že mu jednak chybějí jakékoliv schopnosti uspět, jednak že mu chybí sebemenší smysl pro realitu. Kolikrát kandidoval na různé funkce, se nedá snad ani spočítat, ocitl se vždy na spolehlivém a jednoznačném posledním místě. Takže pokud někdo chce zahodit svůj hlas (a přispět tak k vítězství toho, který má nejvyšší počet záporných hlasů), může hlasovat pro tohoto spolehlivého outsidera. Ani kvůli jeho názorům bych mu rozhodně hlas nedal - v jednom ze svých beznadějných pokusů se spojil s Bobošíkovou (no fuj...), a je zastáncem odchodu z EU, tedy toho martyria, které nám ukazuje GB. Je spolehlivým outsiderem i v muzice - výčet jeho skladeb je přehlídkou kýčů, které naštěstí nezanechali v naší kultuře sebemenší stopu a jsou zcela spolehlivě zapomenuty (Žiji v Praze devět let, Mám už dávno jinou, Dávno tě znám, Léta, Dívka Gloria, Citronová holka, Správné holky hlaste se, Já chci s tvými ústy spát, Tak už tu lásko má vítej, Celá škola už to ví, Maturitní léto, Až ti bude víc, Neposlušné tenisky, Horší než kluk, Až se ti jednou bude zdát, Láska na první pohled, Domů k mámě, Holka nic si z toho nedělej). Snad kromě příšernosti Hastrmane tatrmane melou.

0 0
možnosti
JS

Komu dám svůj hlas je má věc, ale rozhodně o tom nebudu trapně žvanit.

1 1
možnosti

děkujeme, že jsme se mohli dozvědět Váš názor na článekR^

0 2
možnosti
Foto

I18v63a42n 28M91a69r17e31k

2. 1. 2018 7:47

Děkuji upřímně za zasvěcenou radu hned po ránu po probuzení p.Trikiewitzi. . . . . Když ale dovolíte, zařídím se podle svého, nehledě na Vaše doporučení.

3 0
možnosti
MB

Stejně to musí být krásné - úterní probuzení v hradní a premiérské rodině . Mámo, tak co myslíš, za měsíc, za dva ? Sebereme své fufry a lyžovačka na Vysočině ? Mluvil jsem s Ficem, je nám nakloněn - ty věznice tam mají vybaveny lépe ! Co s námi vlastně bude ? Hrad, nebo důchod - Strakovka, nebo Leopoldov ? Možné řešení je, že Pelikán chystá spustit ty náramky ! Mohl bych takto úřadovat, pravda povolení vycházek pak nutné ! Je jim to zapotřebí ? ANO, je ... A co nám ? ... :-)..

2 2
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik