Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Je v životním zájmu všeho lidu této republiky, aby konečně byla zformována stabilní vláda, která by měla sílu a mandát občanů vyvést republiku z 25 roků trvající krize na dráhu jejího všestranného rozvoje k prospěchu všech vrstev jejího lidu." Toto je demagogie ve stylu sedmdesátých let. Osobně neznám nikoho, kdo by prožíval 25 let krize a autor, "manžer" od začátků normalizace, káže bludy. Dělá se mi mdloRv

2 3
možnosti
MP

Chudák Sobotka, první dny se tak radoval, až dělal reklamu na zubní pastu pro králíky...

2 1
možnosti
Foto

Tak jsem se dočetl, že jste ohodnotil ANO jako přijatelné pro vás a proto jste drtivou silou svých blogů učinil jejich vítězství.

Hurááá.

1 1
možnosti
LJ

Pokud by to s těmi volbami myslel vážně, pak by to znamenalo, že provizorní Rusnokova vláda tady bude ještě ve vyčkávací poloze do jara, nejméně. Potvrdilo by se, že provizorium je věc velmi trvalá. A další vládu by sestavoval určitě někdo jiný než Sobotka. Ty volby by stály stát více jak miliardu a politické subjekty další miliardu. Na jednéé straně Sobotka působí na církve, aby pomohly a zřekli se části peněz, na druhé straně...

3 0
možnosti
RK

Tomu se říká vyjednávací taktika. Všichni mají velké požadavky a vyhrožují. Ale nakonec se dohodnou.

0 0
možnosti
ZJ

Největší populistický blud je přímá volby. Představte si město, kde starostou svolili úspěšného člověka, tedy spíše pravičáka a zastupitelstvo pastelkovné - levicové. Mám obavu, že by se nedohodli ani na tom, kdo bude mít klíče od úřadu.

3 1
možnosti
RK

Kdepak dneska máme soudružku poslankyni Semelovou? Že by se na Olšanech klaněla Klémovi? :-P  KSČM a Úsvit jsou mimo hru. Vezměte to konečně na vědomí.

2 1
možnosti
Foto

Jojo, tou tlustou čarou bude, podobně jako v Německu, jedině postavení komunistů mimo zákon ;-)

3 0
možnosti
JS

Obdivuji Vaši naivitu. Uvědomte si prosím, že zásluhou existence KSČM se u nás levice po roce 1989 nedostala k vládě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik