Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Mám dojem že čecháčci úplně zapomněli na 30tá léta kdy jsme kolosální výstavbou pohraničních opevnění chtěli zajistit bezpečnost! Doufám že většina obyvatel pochopí že pokojný život ve středu Evropy zajistí jedině kolektivní myšlení! V opačném případě se jednotlivé státy stanou snadnou kořistí tak jako v již zmíněném historickém omylu!

Jediným správným postupem v současné době by bylo zavedení aspoň několikaměsíční základní vojenské přípravy! Jinak naše mládež zcela zdegeneruje a nebude si vážit teplého domova! !!;-([>-]EU!!

0 0
možnosti
JB

J18a70n 36B12u54r64d26a

19. 3. 2016 16:04

Jak těch sedmdesát migrantů momentálně přítomných v ČR bezprostředně ohrožuje územní celistvost, svrchovanost anebo jeho demokratické zásady zůstává obestřeno tajemstvím.

0 0
možnosti
MK

R^ No, poslední prohlášení Chovance, které jsem slyšel, bylo, že hranici (přechody platné i ty zrušené nebo jen pro pěší) umíme obsadit do několika hodin a zelenou hranici do několika dnů. Kéž by tomu tak bylo.

0 0
možnosti
PK

Tak nějaká moderní forma všeobecné branné povinnosti by být měla, ale stálo by to veliký prachy. Kam to má chudák Andrej dřív dávat - doktoři a sestry, učitelé, vojsko?

0 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik