Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane. Mit jednu komoru a take snizeni poctu senatoru vytvarite vedouci "OLIGARCHII" !!! Trochu rozhledu kolem sebe je pro vas nutnosti. Podivejte se co ve svete pracuje. Jak dlouho a jak dobre. Jen, prosim vas, nevymyslejme neco noveho. Je nebezpeci vytvoreni "citronu", reknu-li to jemne.

0 0
možnosti
ZB

Pokud budou lidi volit stále dokola takové typy jako Zdenda Škromach, je úplně jedno jaký bude volební systém.Problém není v systému, bohužel je ve voličích...

4 0
možnosti
PK

Lidé nevolí Škromacha, že je skvělý ale že ostatní kandidáti nejsou lepší. Věřím, že kdyby pravice postavila na Hodonínsku parádního kandidáta, že by Škrómu porazil.

1 0
možnosti
PK

P68a92v20e36l 11K47u11l90a

2. 9. 2013 19:36

"liberální levičák a stoupenec přímé demokracie, manažer v době nejtvrdší normalizace", no to je guláš!!:-/8-o

2 3
možnosti
Foto

Račte si to srovnat v hlavě. I za normalizace musel národ žít. Střední manažer v exportujícím výrobním podniku se staral o světově konkurence schopnou produkci a kvalitní výrobky pro vnitřní trh. U nás proto, abychom kulturně neklesli na úroveň SSSR nebo Rumunska. Aby naše děti měly, alespoň občas, ty často zmiňované pomeranče a naše ženy trochu té západní parády.!!!!!!

1 0
možnosti
PV

Řekl bych, že je to docela zajímavý nápad, který by se měl prozkoumat ... jen se obávám, že parlament to neschválí. ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik