Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Trinkewitz. Musite specifikovat, co si predstavujete po slovni hrickou Prime demokracie. Jinak vase volani je k nicemu. Jiz pan Strzinek a pan Caha si to vysvetluji kazdy jinak. Tak ven s tim. Urcite to mate sesumirovane. Rad si prectu vas nazor a navrh.

0 0
možnosti
AD

Autor blogu vyjadřuje přesně to co chtěl i pražský soud svým rozsudkem vyjádřit a dát ČSSD "ránu s milosti"! Nelze pochybovat o nedbalosti všech dosavadních vedení soc.demokracie ale i o předvídavosti soudů které kauzu zpracovávaly! Šlo zde jednoznačně o poškození ČSSD a pravděpodobně také Zemana! Stačí si připomenout řadu vstřícných rozsudků ve prospěch pravice! Doufejme že "lid" správně pochopí a ocení situaci a ve volbách se nedá zmanipulovat!

0 0
možnosti
JS

Slovo lid si spojuji s manipulovatelnou masou, která se dá využít nejen pro dobrou, ale i pro špatnou věc.

K zodpovědnému hlasování v referendu je nutné mít přehled o dané oblasti a získat spoustu informací. Myslíte, že lid k tomu takto přistoupí, nebo se spíše přikloní k názoru většího křiklouna, který mu řekne co je správné?

0 0
možnosti
RC

Co je to rozhodujici ucast lidu na vlade?

Trochu mi to pripomina hlasku z federalni komunisticke ustavy - vsechna moc patri lidu.....

Minite tim treba, ze o intervencich na devizovem trhu bude rozhodovat lid na zaklade referenda? Nebo o vysledcich soudnich jednani se bude hlasovat v referendu?

Nebo referendum, zda se maji koupit letadla, stavet dalni, zvysovat davky, duchody, nebo platit zalohove vyzivne?

1 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik