Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Je to vhodná připomínka ale zřejmě časově zpozdilá. Dnešní "děti" jsou na tom neskonale lépe než v době kdy autor absolvoval průmyslovku. Dnes kdy už od 8 let většina vlastní mobil a umí fotit nebo zavolat policii je situace i s vědomím mládeže jiná! Desetileté "děti" vědí přesně že jsou nepostižitelní zákonem i vlastními rodiči! Dokonce i ve zfeminizovaných zemích jsou mladiství delikventi od 12 let vydávání plně zákonům! Je vidět že zákonodárci na rozdíl od mládeže jsou hodně zpozdilí! Doufejme že se to netýká ministryně školství!

0 0
možnosti
Foto

Je třeba neustále prokazovat, že trestní odpovědnost za jednání jiného, byť by to bylo jeho dítě, je hloupost a patří ke stejné sviňárně, jako je například myšlenka kolektivní viny.

0 0
možnosti
AD

Pane Kšír, tak kdo by vlastně měl být potrestán když 12 letý spratek zavraždí nebo umučí babičku?! Policie, stát, škola, Pán Bůh ???

0 0
možnosti
IG

Nesouhlasím s Vámi, je to nesmyslná úvaha.

Od začátku do konce.

U nás zbraně nejsou téměř volně k dostání, tak jako v USA

0 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik