Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K22a43r37e11l 55R73a57d71a

27. 1. 2014 18:43

Ten první odstavec mě pobavil. ;-D Jen bych podotkl, že o to fialové číro tolik nejde. Spíš jde o to, že jeho přívržencům se hodně přiškrtily kohoutky na penězovodech. To se neodpouští a to ani netuším o jaké sumy se jedná. Tady bych hledal hlavní příčinu té zběsilosti. Někteří chudáčkové dokonce budou muset začít pracovat. A za to všechno může Zeman a ti nerozumní voliči, kteří si nedají dobře poradit od odborníků. ;-D

0 0
možnosti
VS

Páni, z Vás to teda lítá... Jaký jste měl krevní tlak, když jste to dílo tvořil?

2 0
možnosti
Foto

když tak čtu blogy pana Trinkewitze, emeritního pana Němce, nadšené souhlasné hýkání pana St. Nováka pod nimi, trochu se za své vrstevníky stydím. K tomuto věku by měla patřit zkušenost a poznání, že nic není jenom černé, nebo jenom bílé.

5 2
možnosti
VR

Ježišmarjá! Pane autore, nepůsobil jste v 70.tých letech minulého století v Rudém právu?

Věk na to máte a i ten slovník máte perfektně zažitý!

5 0
možnosti
Foto

No, tak úplně nestranický Miloš Zeman nebyl, když byl vylepený před volbami na všech sloupech v rámci propagace jedné politické strany. To, že se od nich po volebním propadáku distancoval, rovněž nesvědčí o nestranickosti a charakteru. 

Rovněž se přidávám k těm, kterým se zaryl do duše Vás první odstavec, prodchnutý opravdu sounáležitostí k národu a snahou o soulad v národě. Taky jste si všiml, že všichni přátelé Miloše Zemana neustále předhazují těm druhým, že jsou vzteky bez sebe z prohry K.S, zatímco jeho příznvci o tom už přibližně 9 měsíců vůbec nemluví?

11 0
možnosti
Foto

když ono to tak ty Zemanovo fens tak baví

2 2
možnosti
Foto

O65t30a95k78a91r 98S85e98k28l

26. 1. 2014 16:05

Málokdy najdu blog , s kterým bych nesouhlasil tak absolutně. Inu, názory jsou od toho, aby se různily.

Ale ten první odstavec, to je kvintesence jedu , zahořklosti.

8 0
možnosti
Foto

Zeman je jen už značně senilní egoista. :o)

Asi žijete pouze minulostí o čemž nesvědčí jen "president" v názvu článku.

A stanovisko F. A. Hayeka, není nic jiného, než uznání nutnosti zavedení prvků příme demokracie, resp. referenda v otázkách opravdu důležitých pro směrování společnosti, země. Přímá volba prezidenta, není takovým referendem, ne v parlamentní demokracii.

9 1
možnosti
Foto

Jojo. Tak změníme ústavu, ne. Nebo alesponˇ upravíme. Aby žádní ,,Zemanové“ nemohli… Nejlépe tak, aby ,,někdo“ ,,někdy“ mohl vítězoslavně oznámit: ,,Právě jsem se vrátil z Hradu. Pan prezident všechny mé ,,návrhy“, tak jak mu byly předloženy, přijal!“Protože musel! Nebo nemusel?;-€8-o;-)

3 0
možnosti
MP

Máte talent.Ta první květnatá věta, "to je dílo"!

9 0
možnosti
JS

Pokud nevíte, existuje forma a obsah. Jazyk je forma a ten se vyvíjí, obsah zůstává.  Váš příspěvek znamená pouze to, že k obsahu se nejste schopen vyjádřit a tak se ztrapňujete vyjadřováním k formě. Divím se, že za to Vás sekretariát pana knížete platí.

5 1
možnosti
SN

:-)  Pane autore! Podle toho, jak Vás řada diskutérů solí, (až na jednoho, je vidět, že jste ťal do živého. Těm Vašim oponentům by se tam nejlépe zřejmě líbil agent OO9 s čírem, spatně mluvící, s omezenou slovní zásobou a kde sedne tam dříme, jak kůň u hospody. No potěš koště! Já fandím Zemanovi, plní co slíbil při inauguraci, řada lidí je z toho vylekaných, zřejmě mají důvod. Na nic si nehraje, po majetku nejde a nevydává každý rok jednu knihu. Denně přesvědčuje, že se rozhodl pomoci v tomto státě udělat konečně pořádek, a tomu podřizuje všechno své snažení! A že kouří a pije? Zřejmě je tento stát státem abstinentů, když se za rok vypije 16 lt čistého lihu na hlavu!R^R^R^

5 11
možnosti
BM

No,že čekáme tři měsíce na legitimní vládu, že  všude prosazuje své kamarády,že se mstí svým oponentům atd. atd. tak v tom nevidím moc nějakou pomoc tomuto státu... :-/

15 1
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik