Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-) Pořad jsem viděl z archivu, čili vyspalý a pozorný, musím souhlasit !  Demagogie prozatímního předsedy ODS, nebývalá ! Na všechno má odpověď, hlavně rychle,konkrétní argumentace mizivá ! Furt dokola jedna mantra. Má to od svých piáristů nacvičené !   R^R^R^

2 0
možnosti
DR
TH

T32o23m82á25š 68H92y24n63e32k

16. 11. 2013 21:44

Žijete v představě že každý,ale opravdu každý podnikatel okrádá nás(vás)všechny.Podívejte se kolik tento drahý stát vybral na daních a vydělte si to počtem pracujících.......Že by tolik každý z nich odvedl na daních8-o.Jediný kdo si myslí,že podnikatelé(pro vás chlebodárci) nazývají pracující lůzou jsou levičáci.Nevim proč bych měl své zaměstnance nazývat takto.A za kolik kdo dělá?.Budete se divit,ale mě žádný zákazník neřekne dopředu kolik je ochoten zaplatit(to dělá jen ten náš drahý stát).Prostě svoji cenu si určuji sám.A budto zakázka vyjde nebo ne.Takže nechápu ty nářky že někdo dostává málo.

6 1
možnosti
SV

Myslíte,že to ten blb pochopí?

1 2
možnosti
RH

Vzhledem k tomu, kolik se z veřejných rozpočtu rozkrade, jsou dane vysoké. Rozkrádání veřejných penez bude vždycky víc vadit jejich plátcům než příjemcům.

7 0
možnosti