Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Milý Zdeňku, přečetl jsem pozorně a souhlasím na 60%. Myslím že dnes bojovat za vyšší mzdu, zabezpečení v důchodu, fungující zdravotnictví atd atp je zastaralé.Produktivita práce dosáhla (aspoň v nejproduktivnějších zemích) takové úrovně že je možno uvažovat o lepším uspořádání světa! Víme už bezpečně že banky vedou politiku tak aby lidé i státy nikdy nesplatili úvěry! Neustálým půjčováním na zahájení výroby se fakticky bezdůvodně podílejí na zisku! Copak je únosné aby mzdy v peněžní sféře dosahovaly průměr 32 000 Kč?! Za co, že přehrabujou vidlemi bankovky? Co oprášit systém jako za Bati: investuj až si našetříš anebo si půjčit od zaměstnanců a rozdělit se s nimi o zisk?!  

             Už by bylo také na čase potlačit nezaměstnanost. Co takhle snížit prac dobu na 6 hod? vzhledem k vysoké prod. práce by to bylo možné téměř s dodržením mzdy! Museli by ale majitelé se uspokojit s 1nou jachtou nebo letadlem! Co takhle kulturu zdarma, stejně už dnes dosahují dotace nebývalé úrovně. I doprava by mohla fungovat zdarma. Nikdo přece nejezdí zbytečně sem a tam! A těch průvodčích by se také ušetřilo! 

             Samozřejmě že takovou rekonstrukci společnosti by nešlo provézt bez zainteresované:-):-( vlády. Chybí však teorie, podobně jak Marx objevil zákon nadhodnoty! Nechtěl bys něco doporučit!?;-);-D

0 0
možnosti

Když seberete levici gulagy, koncentráky a plynové komory, nezbyde jí než ta impotence

2 0
možnosti
Foto

Ale pane Trinkewitz  to co píšete, že se neděje, to se právě děje a dostává nás to do toho srabu ve kterém jsme .   Chudobu zapříčiňuje státní socialismus na který narážíme na každém kroku a vy byste tuto chudobu chtěl léčit větší produkcí toho co jí způsobilo?  Vy asi moc lidi rád nemáte viďte.   Hlavně ne ty za které se jakoby bijete.

2 0
možnosti
RP

Kéž by byla impotentní :-P Levice z definice není schopná nějaký rozvoj nastartovat, protože předpokládá u lidí vlastnosti které nemají.

2 0
možnosti

Levice nikdy nedokázala nic vytvořit, ale o to měla lepší nápady jak přerozdělit to co ukradla

1 0
možnosti
PK

P39a39v16e33l 15K73u82l35a

12. 4. 2014 18:12

Evropská levice není impotentní, naopak. Na můj vkus je plodná až moc, akorát, že vymýšlí samé ptákoviny, jak je vidět z Brusele :-/

2 0
možnosti