Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Od význačného manažera, jak o sobě tvrdíte v popisu, bych čekal fundovaný rozbor podložený statistikami, proč je avizované rozhodnutí špatné. Např. kolik peněz kde stát vybírá, kolik stojí třeba provoz státu a další výdaje, doplněné odhadem, jak se kde plýtvá a kolik kde uniká.

Tohle je akorát blábol, kterým nás krmilo rudé právo každý den.

Už jsem se vás jednou ptal, které ty významné podniky jste řídil. Neodpověděl jste mi.

Po přečtení několika vašich blogů se už nedivím, že po otevření hranic v konkurenčním prostředí šla spousta našich podniků do kytek. Tohle jste mohl plácat někde na stranické schůzi, s reálným uměním řídit firmu to nemá nic společného.

2 2
možnosti
Foto

Já si žiju jako prase v žitě a nestěžuji si.

0 0
možnosti
AK

Mne zase nebolí v krku a tak si myslím, že angína neexistuje...

2 0
možnosti
MC

Ano, odpadlí vlastenci. Bohužel nejen oni, ale i sluníčkoví voliči, kterým se podařilo utlumit vliv V.Klause, nejen z mého pohledu jednoho z mála intelektuálů, kteří mají co říci a říkají to. To, že udeří bez profitu do prázdných makovic pouze dokazuje, jak je naše společnost hluchá, závistivá dupající po kvalitách. Jsme bohužel Čechy se soudružskou výbavou plnou zášti. Kritika evropských mocipánů jen ukázala na to, že zaplevelená Evropa nepotřebuje charakter a morálku, nesnáší kritický svobodný projev malého Čecha, který jí vlastní zrcadlo slabosti nastavuje.

0 0
možnosti
AK

Myslím si, že závist je obecně lidská a nikoliv specificky Česká vlastnost.

Vypráví se, že když začala televize v USA a stála tisíce dolarů, pořídila si řada Američanů na svůj domek televizní anténu.

´Ta tolik nestála a z dálky to vypadalo, že televizi mají taky...

2 0
možnosti
IH

Když použiju váš titulek, tak autora oprávněně.

1 0
možnosti
Foto

My chcete novou ustavu? ... Ja treba ne .... ani nepotrebuji pokrytecke clanky jako je ten vas, utocici na nejnizsi pudy nejnizsich vrstev .. bez jedineho argumentu, bez jedineho cisla, ale plneho predpokladu a tvrzeni :-/

3 6
možnosti
RK

Já myslím, že reálný život většiny obyvatel je reálnější ukazatel než kupa makroekonomických ukazatelů.

0 0
možnosti
SN

:-)   Napsal jste to velmi pěkně.......máte pravdu. Nejlépe se mi líbí Kalousek s jeho mantrou strukturálního deficitu !  TeĎ se ukazuje, jak hospodařil nejlepší ekonom světa a okolí, když po něm Babiš vytahuje kostlivce ze skříně! O mladém Dientsbierovi.....škoda slov! R^R^R^

6 2
možnosti
OU
KB

K92a13r32e33l 20B14o39k

15. 1. 2015 23:54

Po přečtení Vašeho blogu jim musím dát za pravdu.

4 3
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik