Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jsem zvědav, zda autor podrobněji tu cenzuru doloží, či jinak uvede vše na pravou míru.

Současně čekám, zda pan Petřík oslyší mé přání a svá tvrzení, jak slibuje, doloží.

1 0
možnosti
Foto

jak jsem očekával, opět nedoloží.

Kecá jako obvykle.

0 0
možnosti
Foto

Prdlajs cenzura. Server, který zřejmě využívá i vaše stránka stejně jako seznam byl asi přetížený a proto jste se nemohl ke svému účtu dostat. Váš web funguje nyní bez nejmenších problémů, takže kdyby se jednalo o cenzůru, která stejně neexistuje, tak by nebylo možné na tento web vůbec najet.

1 0
možnosti
Foto

S cenzurou budu konkrétní.

U médií jako jsou Parlamentní listy, Nová Republika, První zprávy, Rukojmí, Aeronet, Sputnik je povolena pouze jejich dehonestace.

Ale čerpat z nich jakékoliv informace a dávat na ně odkazy je zakázáno, protože jsou označena za nevěrohodná média. Kvůli tomu mi byl asi před 2,5 roky odsunutý článek do osobních, dostal jsem od adminů patřičné poučení a třebaže se po několika dnech ukázalo, že tato média měla pravdu, tak už náprava ze strany adminů nebyla zjednaná.

Konkrétně se jednalo o článek, ve kterém jsem psal o tom, jak Ukrajina odmítla komisi OSN, která měla vyšetřit mučení vězňů ve věznicích na Ukrajině. Nejdříve s tím přišly weby, které jsem jmenoval a západní mainstream s tím přišel asi týden poté.

https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=527873

1 1
možnosti
Foto

S cenzurou je to zajímavé.

Na blogu IDnes byla zavedena cenzura cca před 3 roky, kdy admini uplatnili zákaz používání jiných zdrojů, než mainstreamových, což mohu doložit vzájemnou korespondencí.

Pokud ovšem jde o hanobení prezidentů Zemana, Putina, Ruska či komunistů, tak žádné zdroje nepožadují.

Jak je to jinde, nevím.

2 1
možnosti

Chtěl jste tady šířít moudra ze Sputniku?

6 3
možnosti

Proč neuvedete také vysvětlení Seznam.cz? Jinak je váš nadpis velmi legrační a odpověď zní, že Reptiliáni. To jste rád, že to víte, že?

3 0
možnosti
Foto

Podívejte se, jestli Vám myška nepřekousla takový ten drátek, co jde z počítače k nějakému inštrumentu na připojení k internetu.

Kromě toho mohla zasáhnout nějaká umělá inteligence, která ty blbiny, co ráčíte psát, nepustí mezi normální lidi. ;-D;-D;-D

9 0
možnosti
PN

→ jen 26 procent Američanů... si v době, kdy se "pod tlak" dostávají už i vánoční koledy vysílající "nesprávná poselství"... myslí, že mají skutečnou svobodu projevu... polovina Američanů si přitom myslí, že všechno by bylo lepší, kdyby lidi pravidelně chodili do kostela...

http://radimvalencik.pise.cz/6478-ranni-kavicka-terezy-spencerove-15-12.html

Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/6478-ranni-kavicka-terezy-spencerove-15-12.html

3 0
možnosti
LB

Komentátor Reflexu Jan Jandourek ji (Terezu Spencerovou) v roce 2016 kritizoval jako „nezakrytou aktivistku ruské hybridní propagandy“.

Miloš Kadlec ze serveru Manipulátoři.cz jí v listopadu 2018 na několika příkladech vyčetl neprofesionální práci a označil za „zcela nedůvěryhodnou a v žádném případě kvalitní novinářku“.

Zdroj: Wikipedie

3 0
možnosti

No, spíš bych řekl, že jeden počítačový analfabet nepochopil, že pokud nepotvrdí souhlas s podmínkami služby, služba nebude ;-(

6 0
možnosti
PS

P74e43t22r 16S27k82á50l10a

15. 12. 2018 9:56

Pro voliče ANO přeci bude líp. Co ten pesimismus:-).

2 1
možnosti
PN

Na zákonech a ústavě nezáleží, vždy záleží na soudci jak zákon dokáže překroutit. Nevím o jediném případu, kdy by se ústavní soud zastal svobody slova proti cenzuře. A to tady máme případy, kdy byl natvrdo odsouzen zpěvák za dvě slova v písničce či holka za několik slov vytetovaných na zádech. Dnešní nesvoboda slova je horší než za komunistů. A věty v ústavě, kterým se ústavní soudci vysloveně vysmívají na tom nic nezmění.

3 1
možnosti
Foto

Nejen ústava ,ale i zdejší kodex se dá aplikovat na vše, co se adminům znelíbí.

2 0
možnosti
JH

Proč lžete? Vaše stránky jsou přístupné. A nikdy jsem neslyšel o zablokované schránce.

8 0
možnosti
PS

P14e30t19r 68S44k34á32l95a

15. 12. 2018 9:58

Autor prostě svádí problémy na svém počítači na cenzuru.

3 0
možnosti