Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane, systém přímé demokracie je celosvětově propracován a široce publikován.

Najdete jej i na wikipedii pod heslem Přímá demokracie.

Pro ČR jej najdete na mých stránkách http://trinkewitz.cz. Pod mojí fotografií klikněte na VÝZVU a na jejím konci na (modrý) návrh Občanské Ústavy pro ČR.

Zdraví

Trinkewitz

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane, videl jsem vas nastin ustavy. Jsem velice prekvapen peclivosti s jakou jste vse napsal. Pripominalo mi to jako prelozena svycarska federalni ustava. Tu mam ve svem pocitaci a studuji ji velmi peclive. Jen jednu zakladni vec v teto ustave, a to i ve vasi, je prave to pro mne to nejvice dulezite. Vedeni statu. Rozdeleni moci, jak je to ve Svycarsku, neni pro nas nutne. Je toto moje predstava!Mame jen jeden jazyk a jednu republiku. Muzeme vsak dat kajskym vedoucim vetsi pravomoc v mnohych otazkach, ktere jsou pod celostatnim vedenim. Zde je mnoho otazek pro diskuzy. Mam prelozenu jinou ustavu (jenom cast) pro vedeni statu. Jen pro vedeni statu s prihlednutim k potrebam nasi republiky. (Myslim to bez prav a povinosti obcanu). Mohu jen pomoci e-mailu tento nastin poskytnout.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane, dobra uvaha jen s jednim nedostatkem. Nerozvedl jste ten posledni odstavec. Jaka je vase predstava prime demokracie? Zminoval jste pana barona Montesquieu, ale nerozvedl jste to dal. On byl je teoretik. Hledal jste praktika, ktery tu teoriji dal do praxe? Ja ve svem hledani muzu rici z vedomim, ze jsem jej nasel. Chci take tu praktickou cast uskutecnit (ustanovit) i u nas! Podporuje me v tomto rozhodnuti moje 31ti leta zivotni zkusenost pod timto praktickym systemem. Hovorim o systemu vedeni statu. Systemu, ktery je jednoduchy, snadno k pochopeni a take velmi ucinny proti mnoha nesvarum, ktere jsme zde v CR poznali za tech 21 let. Tento system je proti demagogii stran jak na levo tak i na pravo. Prominte mi, ze jsem si dovolil vas clanek doplnit touto poznamkou. Ja jsem proste neodolal. Je-li nutno, vysvetlim tento system blize.

0 0
možnosti