Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezáleží na tom, jaký má ANO program - pro to, aby ho člověk nevolli, stačí jedna základní Babišova věta: že chce řídit stát jako firmu. Čímž myslícímu člověku říká, že tu chce jakousi osvícenou diktaturu - protože ve fungující firmě nemůže existovat demokracie - tam musí konečné rozhodnutí provést odpovědný šéf - a ne nechat hlasovat zaměstnance, jestli se zvýší platy, zkrátí pracovní doba nebo se bude investovat do nového stroje. Takže Babiš - ať už te´d naslibuje nemyslícím voličům cokoliv (která strana plní předvolební lsiby,m že?) chce prostě spolu se svým týmem rozhodovat o tom, co je pro nás, hloupéí občany nejlepší... a demokracie půjde do háje

2 1
možnosti
FS

ANO = jsme pravicová strana Rv

ANO = bude líp   ...   kapitalistům !!

Je těžké žít ve společnosti, kde je strašně mnoho nepoučitelných politických diletantů = hlupáků ;-€

2 1
možnosti
Foto

Jen aby nedopadli jako kdysi nějací Důchodci. Ten jejich šéf (nebudu ho googlovat) pak musel sníst brouka potemníka a měl pak na krku žalobu ochránců zvířat

1 2
možnosti
JS

"etablované" strany mají pěkně naděláno v kalhotách. Přitom je s podivem při jejich reálnýck aktivitách, že už je dávno voliči nevymettli z parlamentu.

Že tak jak celá leta lhali a používali demagogii k zakrytí nulové činnosti pro občany, tak samozřejně budou lhát a používat demagogii a prodejné mediální děvky k udržení koryt. Za dvacet roků neukázali nic, je to promarnění příležitostí celého státu. Babišův tah se zakoupením medií dává nyní úplně jiný smysl, než se zdálo. Nevím, jestli budu volit ano, ale jistě nebudu volit etablované.

2 1
možnosti
Foto

Proč by měl někdo z Ano naděláno v kalhotách, když on sám by šel do koalice s KDU a z dalších stran o které by snad mělo Ano zájem tak zase nemají zájem zase ony strany.. Za mně má Ano, ne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik