Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

A domyslel jste, autore, jak by vypadala zkratka takto přejmenované strany?!! Jak určitě nejsem příznivcem ODS, tak to by si opravdu, ale opravdu nezasloužila.;-):-)

0 0
možnosti
AK

A kde mohli soudruzi z ODS udělat chybu, že mají méně voličů, než komunisti, jejichž systém údajně velmi úspěšně transformovali?

2 1
možnosti
SN

:-)....Jak jsem pročetl diskusi, má to Fiala po volbách v kapse ! 20 % jistě, ochránců a zastánců ODS je tu přehršel. Už zřejmě zapomněli, jak Kalousek přirážel DPH, jak zběsilý, Heger ždímal důchodce před smrtí, Drábek zázračně uzdravoval postižené a invalidy, Drobil se chystal "odklonit" 3 mlrd. atd., atd. nejde to ani všechno vyjmenovat. Je to podle Vašich oponentů strana, kterou je třeba volit. A jak jsou důrazní ve svém vyjadřování ! A že chce někdo udělat konečně pořádek? Přece nebudeme měnit zaběhlé manýry, které nám " přepoctivým" vyhovovaly ! R^R^R^

2 4
možnosti
KLS

Zajímalo by mně, co má Drábek, Heger a Kalousek společného s ODS??;-D A Drobil odkláněl 3 mld?? Pokud vím, tak Drobil manipuloval se státními zakázkami, ovšem to bylo kulový proti Vašim Rathů, dolům, křišťálovým Grossům, kolotočářům atd.:-/

3 0
možnosti
RH

Komunista, který nevytáhne buržousty, není věrohodný. R^

2 2
možnosti
Foto

Podobné články i komentáře v diskusích se tu docela množí. Mám z toho takový příjemný pocit, že po kongresu ODS začínají být soudruzi nějací nervozní.

3 1
možnosti
MK

Mluvte jen za sebe. Pokud jste stát (a rovněž tak Váš majetek), je to Vaše věc. Asi to tak chcete.

Já rozhodně stát nejsem a o jeho "pečovatelskou službu" ani trochu nestojím. Pod hrozbou sankcí jí však musím platit a dost mi chybí možnost svobodné volby, zda se jí budu účastnit či nikoliv. Stát je prostě nenažraná arogantní bestie a výroky o tom, že i já jsem součástí státu mě dost urážejí.

2 2
možnosti
Foto

J54a14k44u28b 15R51o80t44h

18. 1. 2016 17:28

Stále čekám na vaše vysvětlení, proč by prof. Fiala měl být politickým turistou. Napsal jste záměrně dehonestující lež, nebo je to jen doklad vašeho vzdělání a rozhledu, pane vedoucí? Zbytek toho blábolu nebudu komentovat. :-/

10 2
možnosti
KH

Top manažer velkého podniku Lomy Mořina. To bude asi něco jako IBM.

3 0
možnosti
ZJ

V pondělí 28.1.2016 v 19:51 mně vyšel blok.

To píše hned na úvod..

3 0
možnosti
RC

no koukam, asi ho teprve planuje.....

3 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik