Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Pane Zdeňku, na to jak jste sečtělý a vzdělaný jste téměř nepoukázal na příčiny a projevy zlodějny ve státě! Mám za to že každá vláda která si dovolí vybírat za potraviny a léky více než 5% jedná jasně proti svým voličům! Jsou rovněž další komodity které ovlivňuji základní potřeby lidi jako na př.voda, elektřina, byty a pod. Poukázal bych jen na cenu vody která se od 1990 zvýšila o více než 10 000%! Soustřeďování kapitálu předvídal již Marx a nikdo z vážených profesorů-nositelů Nobelových cen nic proti tomu nevymyslel! Nakonec dopadneme tak že 99% obyvatel bude pracovat na pár majitelů a sami budou mít jen na potravu a bydlení!

Proč majitelé tryskáčů, vrtulníků, miliónových automobilů, zámků, hradů, jacht a pod. platí stejnou DPH jako majitelé jízdních kol?!?;-(

0 0
možnosti
LC

Dvě připomínky bych si dovolil.

...a kolik prvních měsíců v roce občané vlastně pracují zadarmo... chtěl jste napsat prvních šest měsíců, ne? Připadá vám to málo?

...nedostatečné počty policistů ... nedíval jsem se na poslední statistiku, ale loni jsme byly v počtech policistů na počet obyvatel v EU druzí, za Maltou. Vám 40000 policistů + 12000 strážníků připadá málo? Celé Československo mělo 29000 policistů, kteří měli na starosti spoustu agend (občanky, řidičáky, pasy, evidence vozidel). A to jsme prý byli policejní stát. Aby nedošlo k mýlce. Proti policii nic nemám, její práci uznávám a dělat bych ji nemohl. Ale to řízení policie a tím i její efektivita je asi mizerné.

No a ten váš problém s hlasováním ve vládě ... to jako máme jít řeckou cestou?

0 0
možnosti
JL

Pane Trinkewitz, po tomto volame jiz 26 let. Je to stale stejne. At je u "koryt" pravice, levice, prumyslnik nebo kdokoliv jiny, stale stejne. Pristi rok nam duchodcum ta parta "primitivu" chce pridat 200Kc mesicne. Zase vydaje bez prohlaseni, kde se ty penize vezmou. Za tech 26 let se zmenil jen nadpis v novinach. Z byvale "Strany a vlady" zustala jen, "Nse vlada rozhodla", pri stejnem vysledku. Nase deti aspon budou mit co platit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik