Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J43a48r49a 69R59a29n79k

22. 1. 2014 4:32

Dost nestastny odstavec clanku:

"Zejména mne popuzuje trestuhodně drzá a možná i organizovaná kampaň proti nejvyššímu představiteli státu, presidentu republiky Miloši Zemanovi. Kdejaký „veřejnoprávní“ televizní pisálek a tlučhuba presidenta ostouzí nepodloženými nařčeními z alkoholismu, ješitnosti a sebelásky, z politických intrik a msty svým někdejším i současným oponentům."

:-)Pokud nejvyssi predstavitel statu se chova tak, ze neni vhodne ho vyslat do zahranici, krome toho "ex socialistickeho".....tak se nedivteRvRvRv

3 0
možnosti
Foto

Kdo z veřejnoprávních prostředků (a tedy i z mých peněz) podporuje televizní redaktory v nechutném tažení, že tomu přiblblému mrňavému Putinovi ukážeme (nebo teroristé ukážou), že všechna ta bezpečnostní opatření jsou k ničemu a že s tou olympiádou v Rusku to domýšlivě přehnal? Oni se snad i těší na to, až nějaké ty sportovce někdo zamorduje jako v 1972 v Mnichově... Odporná sebranka...

1 0
možnosti
JR

J79a49r40a 85R72a16n59k

22. 1. 2014 4:35

Prominte, nechtela jsem Vam dat plus, jaksi jsem se uklikla. Soudruh Putin a jeho odbornici budou sledovat po dalsi 3 roky veskere e-mail, Twitter, iPad, iPhone a vse, co se vypusti ven......na stejne urovni jako v KLDRRv

0 0
možnosti
Foto

Myšlenka, že ČT je nebo byla spřízněna s Klausem je tak nesmyslná, že smíchy mi na stole skáče i klávesnice.

1 1
možnosti
PK

Tentokrát souhlas. Klaus opravdu, ale opravdu nebyl jejich favoritem.

2 0
možnosti
PK

Tak konkrétně pane autore. Co podle vás sleduje Zeman tou svou podmínkou pro jmenování, kdy služební zákon musí projít prvním čtením? Jak to podle vás mají komentátoři komentovat, aby to bylo košer?

3 1
možnosti
Foto

To máte, pane Kudličko jasné. Zeman by měl Babiše z kandidátky vyhodit, ale nechce politické zemětřesení. Není zdaleka tak hloupý, jak si Vy a mnozí další, myslíte.

0 3
možnosti
BM

Pan Sobotka byl nejdéle čekajícím kandidátem na premiéra, vládne nejistota jak se hlava státu rozhodne, pan Babiš jako zaměstnanec PZO musel mít vazby na StB, alkoholismus a narcismus pana prezidenta je nezpochybnitelný..... Takže to jsou fakta.

Přiznávám, že úroveň zpravodajství ČT se velmi zhoršila, ale co se týče vašich výhrad v tom s Vámi nemohu souhlasit.

9 1
možnosti
JZ

Někteří redaktoři si zase stěžovali vysílala jenom jednou záznam Zemana s virózou u korunovačních klenotů, takže to nemusí být zase tak zlé. Jinak věcná oprava. Pracovníci ČT nejsou státními zaměstnanci.

2 0
možnosti
Foto

mně to připomíná rozhořčený dopis 99 pragováků. Styl, slovník, všechno souhlasí

8 0
možnosti
Foto

nebo třeba Prohlášení Charty 77?

0 4
možnosti
Foto

Další zase řekne, že pana prezidenta šetří. Tak ona jí asi plní.:-/

4 0
možnosti