Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

VV udělaly velkou chybu, že vlezly do vlády, kdo byl proti byla paní Klasnová. Bohužel dinosauři s dvacetiletou praxí si nezkušené poslance namazali na chleba. Od záčátku se sznažili VV rozbít, pomocí médií, Kmenty, Tluchoře, zrádkyně Kočí, podrázáka Škárky. VV  jsem  nevolila, jen mně přišlo podezřelé a nespravedlivé, že se na malou stranu, která tady působila v Praze jako opoziční strana už deset let, to znamená, že to nebyl žádný Bártův projekt, ale strana, která tam různě bojovala tu za dětská hřiště,tu za zeleň, tak se na ni  vrhla všechna média+ODS aTOP 09 a prezentovala nám ji, že to je ta nejhorší korupční strana, ne ty velké ODSČSSDTOPKDU, kteří se akorát v tom hnojišti 23 let střidali. Podívejte se na jejich poslance,učitelka Drastichová, starosta Kádner, bojovník proti hazardu Novotný, MUDr Štětina, Klasnová, která než by handlovala s Nečasem o koryto, tak se sama vzdala místopředsedkyně sněmovny-to jsou ti korupčníci a kmotři, nejsou náhodu jinde? VV se nepodílela na žádných veřejných zakázkách a rozkrádačkách, z našich kapes nám neukradla ani korunu a to je pro mě směrodatné. A teď nám média a velké strany podsouvají nevolte nové strany, volte nás. Kdyby VV zůstaly v opzice, neprotlačily by výměny 2 žáby na prameni a to Veseckou a Martinů a tím se uvolnily ruce policií. A je toho dost, co se jim povedlo, ale jen se o tom jaksi nepíše.

0 0
možnosti
LS

Třeba se najde zase pár takových, jako jste vy a skočí mu na to. Pokud Vám zamotala hlavu sl.Kočí s "nesmírnými politickými skušenostmi", Bárta to zvládne levou zadní oblbnout pár bl..ů.

0 1
možnosti
JM

Drzé čelo je lepší, než poplužní dvůr, tohle Bárty heslo si, autore, pamatujte.

0 1
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik