Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Vládne tu už delší dobu soudcokracie. Napřed Rath, pak 7 politiků, ted Bárta. Vždy bez konkrétních skutečných důkazů. Opravdu to není ohrožení demokracie?!?

0 0
možnosti
VA

Ono je velmi snadné někoho veřejně odsoudit a co si budeme povídat, česká média v tom mají dlouholetou praxi.!! Problém je v tom, že když je člověk následně očištěn, už to není hlavní zpráva dne!!!!!! Nemluvím teď o Vítu Bártovi, o jeho vině či nevině ať rozhodnou povolaní, jen chci zdůraznit, že pomluva se velmi snadno vypustí ale už ji nikdy nelze v plném rozsahu potlačit8-o

3 0
možnosti
JL

Tak já mám jistotu v tom, že nebyl zatčen, protože zatčení u něho nepřichází v úvahu. Teoreticky mohl být zadržen a to asi byl. Podotýkám, že spousta lidí mezi těmi podobnými slůvky nevidí rozdíl, jenže on to procesně je sakra rozdíl.

2 0
možnosti
ZK

Z56d13e65n20a 64K87o64č64í

2. 11. 2013 11:33

Ono to spíš vypadá jen na podání vysvětlení.;-)

Silně pochybuji, že za nějaký odposlech by jej mohli zavřít. Navíc on měl na bezpečností činnost licenci, takže on i případné odposlechy dělal legálně.

Nakonec se dozvíme, že odposlechy mu předala patrně přímo (anonymně) FBI, na základě svých letitých odposlechů celé Evropy, Asie..... ;-D!! 

A US vládu přeci potrestat nemůžeme, protože odposlechy i našich telefonátů  byly pořizovány pouze v zájmu zajištění bezpečnosti ;-D!!

0 0
možnosti
RK

Už jsem to tady jednou psal: když je "nutné" udělat z někoho zločince, tak stačí vypustit do médií "tu správnou" zprávičku a už to jede. O objektivitě našich médií si nedělám žádné iluze, obzvlášť když jsou ve vlastnictví různých oligarchů.

4 0
možnosti
HM

myslíte ,že by se mělo přísně držet pod pokličkou ,že politik(tady bývalý)  byl zatčen?

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik