Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenže pro ně je nadějnější být v Bruseli, než pod Putinem.

0 1
možnosti
MT

Ale co jim může EU dát? Pokud by měli splnit nějaké přístupové podmínky, tak se finačně naprosto zrujnují. Nemohou počítat s tím, že by dostali možnost volného pohybu pracovních sil. Naopak mohou počítat s tím, že budou mít ruský plyn za tržní ceny a podobně. 

Návaznost na Rusko je v té Ukrajině obrovská a nejde to změnit ze dne na den.

1 0
možnosti

Zatim jsou v televizi jen zabery utocici na policisty. Opacny utok neni. Tak bylo v udalostich na ct prijemne absurdi povidani o potlacovani a zabitych a pritom ukazovali horici policii a policejni zed jak se jen pasivne brani a neutoci. Vse ceska televize schvaluje a prijemne absurdne lze

0 0
možnosti
Foto

I66v62o 64C53i68l85i97c61h

20. 2. 2014 6:40

Jen aby se to nerozrostlo v něco ještě většího :-/

0 0
možnosti
JF(

Je to smutné, ale je to tak. USA a EU už po řadu let kupodivu sázejí vždy na tu špatnou kartu: Vietnam, Libanon, Irák, Somálsko, Palestina, Afgánistán, Kosovo, Egypt, Lybie, Sýrie, nejnověji Ukrajina, výsledek byl vždy stejný, vládnoucí režim odstraněn, ovšem pod patronátem USA a EU nahrazen režimem ještě horším, případně anarchií a občanskou válkou. Nyní se to opět úspěšně daří na Ukrajině, vygumovaný boxer Kličko se stal milcem a s nezištnou pomocí EU rozpoutává občanskou válku.

Nakonec i v EU hořela Paříž, Londýn a řada dalších měst, občas i něco bouchlo s mnoha desítkami mrtvých, Madrid, Paříž, Londýn, multikulturální imigranti nám názorně předvedli to obohacení, které jsme od nich čekali, tedy nikoliv my občané, ale vedení EU. Nyní jsme to podobné exportovali i na Ukrajinu, proč by nemohl hořet i Kyjev, včetně zmiňované občanské války, když už to máme tak dobře vyzkoušené na Sýrii.

Ale pozor, Putin není žádné ořezávátko, na Ukrajině existuje silná ruská menšina, ovšem nikdo neví, není-li to nakonec i většina, které nic takového po chuti není, prostě Ukrajina se rozpadne, východní část + Krym se dají k Rusku, Západu zůstane anarchií rozložená a navíc v občanské válce, tedy část západní. Tu bude třeba živit, když to EU Kličkovi slíbila a oni bojovali tak statečně za EU. A navíc zcela nesoběstačná, energie z Moskvy budou už za ceny tržní, nikoliv pro přátele, to vše  bude muset EU nahradit. A Kličkovi se dalo domluvit, ale nechtělo se, máme tu tedy v těsném sousedství občanskou válku, následovat budou miliony uprchlíků, aspoň že jsou povětšinou křesťané, mohlo by to být i horší. Keep smiling!:-)

3 0
možnosti
JR

J37a81r75a 50R62a45n45k

20. 2. 2014 0:58

Proboha, oni chteji pouze to, co chtela vetsina lidi po 48. jen nesmeli pipnout:-(

0 4
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik