Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

je nesmysl tvrdit, že vymíráme. Je nás zbytečně mnoho. Zejména těch, kteří nesplňují požadavky doby. Na otrockou práci, kterou dělávali ti, kterých je většina, jsou stroje a automaty. Spousty zboží, které jsme sami vyráběli se dováží. Spousty lidí jsou zaměstnány ve státní správě zcela zbytečně. Spousty lidí se narodily s cílem nikdy v životě nepracovat. Pokud bude západní civilizace tímto trendem pokračovat, zanikne.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem také pro, buď nikomu, nebo všem - tedy i miliardářům. Jojo, kapitallismus se svou nezaměstnaností přináší směšné paradoxy.

0 2
možnosti
Foto

A ještě jste pane Tribučku zapomněl, že všichni tito jedinci mají volební právo, potažmo, jejich hlas /tedy člověka, který celý život nepracoval - pokud pominu námahu při plození potomstva/, má naprosto stejnou váhu, jako hlas člověka, který chodil 40 let do práce a z několikrát zdaněných peněz vychoval děti.

Demokracie se začíná v tomto světle jevit jako swebevražedná

11 1
možnosti
Foto

Volební právo bych sem netahala. Není radno zahrávat si s touto citlivou oblastí, problémy se musí řešit mimo tuto oblast. Každý občan musí mít stejné volební právo, ať má jakoukoliv barvu pleti nebo ať odvádí daně jakékolliv a využívá je jakkoliv (včetně bohatých).  Mimochodem, mezi dlouhodobě nezaměstnanými je i spousta necikánských občanů. Nevím, kde žijete Vy, ale u nás v Technických službách pracuje hodně cikánů.

0 0
možnosti

Udělat to "rozumně" by zase tak složité nebylo - stejně jako se dneska v ročním zúčtování daně uplatňuje "sleva na manželku", tak by bylo možné požádat i o "slevu za narozené dítě"... Kdo daně v roce kdy se dítě narodilo neplatil, dostane to co si zaslouží.

14 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik