Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Docela chápu, když se dohadují voliči ČSSD, kdo je lepší... Ale pravicový volič by snad měl být rád, když socany povede ta horší parta...Sobotkovi a Dienstbierovi - právě proto, že jsou poněkud inteligentnější (pozor - nikoliv "lepší") než ta druhá parta, by mohlo příště sednout na lep víc ovčanů a po příštích (s vlekou pravděpodobností předčasných) volbách by tu klidně mohli vládnou s komouši (jak si ostatně přál i Dienstbier)... Chytřejší oponent (nepřítel) je vždycky nebezpečnější než ten hloupý....Takže já osobně jsem pro, aby "vyhrál" Hašek... pro budoucnost téhle republiky v dlouhodobém horizontu to totiž bude lepší

1 0
možnosti

Nevím, ale já být vámi, tak se trošku brzdím v tom hodnocení "hloupých" a "méně hloupých". Aby to nebylo jak ta klasická filmová průpovídka "hloupému vše hloupé". Děláte ze sebe nějak moc chytrou. Asi jako Mirka Němcová.

1 1
možnosti
Foto

Jeden slavný Hašek chytal v bráně, druhý se stal literárním klasikem......mám ale obavy, že do třetice nás nečeká nic světového.;-D

1 0
možnosti

Strana navrhuje, aby Sobotka odešel. Nechce odejít, takže krásně dokazuje, že mu jde skutečně o koryto!!!

2 0
možnosti

O tom nepochybuje snad nikdo! To ten všemi opovrhovaný, nenáviděný a pomlouvaný Paroubek měl alespoň tolik charakteru a sebereflexe, že odešel sám.

3 0
možnosti
Foto

Slysel jsem od nekołika podnikatelu na JM, ze si Hasek zretelne rekl o uplatek. Urcite to neni rovny clovek a urcite by na tom cssd byla s jeho vedenim lepe

3 0
možnosti
Foto

Opravuji, nebyla

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím, karma R^

A to jsem dříve byl proti Sobotkovi silně kritický a dokonce proti němu napsal blog.

Ale Hašek, to je morální katastrofa.

6 0
možnosti

prašť jak uhoď ... křiváci jsou oba dva

3 0
možnosti

Jsem opačného názoru. neschopný Sobotka, který nás zadlužil téměř bilionem kč, umí dobře mluvit jako právník. Jinak lže jak když tiskne a politikaří víc než je zdrávo. Hašek sice není o moc lepší, ale jeho představy o straně jsou mnohem lepší. Podle toho, jak před časem mluvil, tak by stranu přeměnil na moderní sociální demokracii. Pak by to byla správná levice. Zatím je to jen populistická strana, škodící lidem. Už ted na to doplácejí pacienti, kteří jdou na oční operaci. Sobotkovi vůbec nejde o lidi. V poslední době byli proti zkrácení odpisů pro podnikatele, takže lidé, kteří mohli díky tomuto zákonu najít práci, dál budou nezaměstnaní. Je to opravdu sociální strana? Za každou cenu chtějí vybírat daně, bez ohledu na to, že lidem tak vezmou práci. Zvýšením minimální mzdy půjdou na dlažbu všichni invalidé, kteří s takto přivydělávají. Je to opravdu sociální strana?!?

3 3
možnosti
Foto

Sobotka zastává alespoň nějaké názory za kterými si stojí. Hašek zastává názory, které jsou výhodné pro jeho osobu a lidé jsou mu lhostejní.

3 1
možnosti

je to jedno ... bohuš nebo hašek či jiný šašek ...  s tím padánímdo náruče komunistům odradili skoro všechny ... a hašek to povede líp než sobotka ...za tři roky budou pod 10% ;-D

1 1
možnosti
Foto

Myslím si, že spolupráce ČSSD s komunisty voličům ČSSD nevadí, protože to jejich voliči vědí.

Ale pokus Haškovy skupiny takovýmto způsobem sesadit Sobotku vyvolá odliv jejich voličů, ale směrem ke komunistům a posílí to komunisty.

Komunisté nemají ve svojí straně žádné aféry a vezměte jen, jak rozhádanost totálně zlikvidovala Zemanovce.

0 1
možnosti
Foto

Z většiny politiků musí bát slušným lidem na zvracení.

1 0
možnosti

Jenomže tahle varianta co vznikla, je snad ještě horší nežna zvracení :-(

0 0
možnosti

J36i81r74i 12K21u78c47e85r82a

27. 10. 2013 19:41

jejich starost - moje radost;

1 0
možnosti

"Sociální" rybník této strany bude mít vždy přítok plný pokryteckých voličů. Proto se na ty starosti v této straně moc nehraje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik