Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...noooo....myslím že motat do problematiky černých staveb cikány...není úplně šťastné....

0 0
možnosti
PP

Já bych si asi nechal ponojit svůj pozemek. Trocha močůvky v krásný den jistě udělá zázrak. A klidně by si mohli jít stěžovat :-)

0 0
možnosti
DF

Asi se budete divit, ale na Slovensku si Romové stavějí domy bez povolení od konce 2. světové války. I lidé z majority, dokonce slovenský regionální politik si takto postavil svoji rezidenci. Otázka: Jak to, že to komanči tolerovali?

A není to první případ, kdy se bourala nelegální stavba.

0 4
možnosti
MT

Takže podle Vás je normální si prostě někam přijet a něco si tam postavit? Na cizím pozemku? Bez toho že majiteli cokoli zaplatíte?

6 0
možnosti
Foto

Nemám dostatek jiných informací, než ty z médií ... ale tohle není ani o cikánech a ani o jejich logice, ani ofc o Romech :) Ono prostě naprosto standardní právo umožňuje za určitých podmínek legalizovat nelegálně postavenou stavbu stejně jako ji zbourat :)

0 1
možnosti
MT

Ano, ale myslíte, že by byl možný opačný postup? Že byste se jako příslušník většinové populace někam nastěhoval, něco si tam postavil a když byste to měl nařízeno bourat, tak žeby vám někdo přispěchal na pomoc s právní pomocí?

Mám manželku Slovenku a řekl bych podle rozohovrů s jejími příbuznými, že problémy s Romy tam jsou ještě větší než u nás.

1 0
možnosti

P88e56t50r 38Š40v13e26c

28. 6. 2013 19:04

X No jo, jenže na ROMEA.CZ nám vysvětlují, že se bude bourat proto, že spolumajitel pozemku je vůdce neonacistů, extremistů a rasistů a ne proto, že stavba stojí bez povolení na cizím pozemku8-o8-o8-o

10 0
možnosti
DK

ROMEA.CZ by měli zakázat za rasismus. Jinak, i kdyby majitel pozemku byl zelené mužíček z marsu, tak to nic nemění na tom - sbourat.

Buldozer a tradá. Naši politici často jezdí do Izraele, tak se tam mohou přiučit, popřípadě nějaké ten obrněné buldozer zapůjčit.

9 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik