Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M75i35l12a51n 88K48a98s76l

9. 7. 2014 16:55

pěkná sbírka hrubek Rv

0 4
možnosti

No a? Jedna se snad o slohove cviceni?

2 0
možnosti

Já už pana Cempera neberu ani jako pomateného demagoga, to už je prostě člověk který netuší co říká...

Ve chvíli kdy mluvil ve svém blogu o vztahu koránu a míru a vybíral některé velice zvláštní citace, zaujala mě hned ta první:

"Běda těm, kdo míru zkracují" (súra 83)

(zdroj:http://cemper.blog.idnes.cz/c/416663/Smrt-ceskych-vojaku-jako-dan-za-valku-ktera-nemela-byt.html)

pokud pan Cemper nepochopí že v tomto případě není řeč o míru, ale o promluvu k nepoctivým obchodníkům zkracující míru aby více vydělali, pak je to člověk jehož opravdu nemá pražádný smysl nejen poslouchat a číst, ale hlavně na něj reagovat, neboť korán nejspíš v životě ani neviděl, natož aby ho četl, jinak by určitě věděl jakému tématu se súra v této části věnuje-mír či válka to skutečně není-leda tak džihád proti nepoctivým obchodníkům.;-D

11 0
možnosti

R^

Tak to je hodně velký fór!

Ale tak nějak mi to potvrzuje přesně Cemperovu absolutní neznalost problematiky o které píše.

7 0
možnosti

Bloger, který odmítá diskuzi, nejen ten, co nepřipustí diskuzi ale i takový, co maže oponentní nepohodlné názory, nejsou blogeři, ale jen exhibicionisté. Normálního člověka zajímá reakce čtenářů, ať mají názory jakékoliv. V tom vidím smysl blogerstvi. Bez debaty pod článkem je to k ničemu.

6 0
možnosti

Souhlas. Mne dokonce diskuse zajímají více než vlastní články. Ty jsou projevy názorů pouze jednoho člověka, diskuse je v tomto směru více vypovídající.

1 0
možnosti

Nezapomínejte, že blogeři jsou lidé jako kdokoli jiný. Nemuseli projít nějakým výběrem, zda na to mají intelektuálně, jazykově, zda nejsou hysterici apod..

Prostě pan Cemper je vyšinutý jedinec. Ve sktutečném životě máme tendenci se takovým lidem vyhýbat. Ale na internetových sítích jejich výplodům pozornost věnujeme. Je to protimyslné, ale je to tak.

Vyšinuté jedince nelze posuzovat měřítky platnými pro duševně normální lidi.

8 0
možnosti
Foto

Jsem schopen se vsadit, že Vám neodpoví.

2 0
možnosti

J75a94n 18H19a68n21á47k

9. 7. 2014 14:01

Otázka je to samozřejmě adekvátní, nicméně Cemper si vytvořil mega oslí můstek, aby spojil kostely a islám v jakousi vyfabulovaný oblak tolerance. Ať už je to jakkoli, je to jen oslí můstek. Klíč je někde jinde.

Tedy v tom, že ačkoliv byla žena propuštěna:

1. nebýt světové intervence, nedopadlo by to tak (samostatnost islámu je nebezpečná)

2. soudní moc, široká veřejnost považovali rozsudek za zcela normální, tj. zabít i těhotnou ženu za jiný názor a zmlátit bičem za cizoložství. To je stěžejní problém, uzákoněné násilí, nenávist a netolerance. Nejde o žádné radikály, ale o širokou veřejnost a státní moc islámské kultury.

Budiž, je to jejich tradice, jsem ochotný se jim do toho nemontovat, ale ať se oni nemontují do našich tradic a především, nám sem ty jejich tradice neimportují.

Jinak J. Cemper je především nekompetentní (charakterově i intelektuálně) řešit tyto otázky, nejen že využívá manipulace, lživých fotek, ale místo toho aby šířil toleranci (což by mi nevadilo), šíří nenávist.

8 0
možnosti

Myslím, že tady by vás Cemper, ve svém zvráceném smyslu obhajoby Islámu, opravil.

Islám je totiž velmi humánní a dotyčnou by v těhotenství nepopravil. 

Počkal by až porodí.

2 0
možnosti
Foto

Jako rozsáhlejší diskusní příspěvek by Váš článek pokládán být nemohl, i kdybyste napsal jen ty dvě otázky. J.Cemper totiž u svého článku zbaběle diskusi uzavřel. On Vám možná odpoví pod článkem tímto, ale ale bude to zase totální nesmysl.

3 0
možnosti

Cca deset minut po uveřejnění byl přetažen do Hyde parku jako diskutzí příspěvek. Jako třešinku na dortu jsem se od admina dověděl, že kdybych byl někdo jiný, tak by to bylo v pořádku. Že zaběhlým blogerům by se článek neshodil :-(

2 0
možnosti

Pan Cemper je dost možná ve skutečnosti jen sofistikovaná učební pomůcka pro vyšší ročníky psychologických a psychiatrických oborů.

Nicméně, na dotaz vám může odpovědět řada diskutujícíh i za něj, skoro bych řekl, že i s nevídanou přesností.

O tom první odstavci se možná pokusí o lehké překrucování, pak se odmlčí, až zjistí že mrzačení dítěte opravdu neobhájí a že by musel uznat, že napsal nesmysl. Na druhou otázku patrně vymyslí něco o tom, jak jsou křesťané paranoidní. Že jim v Egyptě vypálili desítky kostelů (na počet věřících je to asi jako 300 mešit) nevysvětlí nijak, tato informace podle něj bude neověřená, nadsazená, vytržená z kontextu a podobně. No a zbytek už bude prostý. Vánoční strom je hoax, Francie je xenofobní, protože zakazuje burky... a extrémistů, tedy těch Boko haram, ISIL nebo lidi na náměstích, je dle něj jen 5% (tedy jen 80 milionů fanatických vrahů, to není důvod dívat se na ně zle).

5 0
možnosti

Pane Tribučku, (ještě jednou :-) )

to jsou dobře položené otázky, jen mám obavy, že smysluplnou odpověď, pokud vůbec nějakou, od pana Cempera nedostanete.

Bude to zas nějaká stále se opakující mantra o tolerantním a láskyplném Islámu a o tom, že to není vina Islámu, ale malého procenta fundamentalistů.

Už několik týdnů se také snažím vézt s tímto člověkem polemiku a musím říct, že s tak vysokou mírou demagogie, pokrytectví, lží, překrucování faktů a nejspíš i lidské hlouposti jsem se asi ještě nesetkal. 

Sem mu můžete položit dotaz osobně: https://www.facebook.com/jan.cemper1986

3 0
možnosti

S panem Cemperem vedu debatu již delší dobu. je to s ním těžké. On má svůj názor a není schopen příjmout, nebo se alespoň pokusit akceptovat, jiný názor Ale jeho reakce mě docela zajímá.

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik