Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

také podváděl s hlasy před volbami prezidenta

0 0
možnosti
Foto

O15t37a44k62a52r 91S69e15k95l

28. 11. 2013 17:38

Pana Okamuru opravdu nemusím. Kadence jeho slov je obdivuhodná, obsah většinou nulové populistické žvásty. Bez urážky : fotografie toho jeho spolku ( předsednictva) mně evokuje plakáty z filmů o divokém Západě. Dole bývá psáno : wanted dead or alive !

Kdyby náhodou tihle kluci a holky šli do koalice se socany místo lidovců - jak někdo predikuje- to by teprve byla sranda !;-D

0 0
možnosti
Foto

ZPRÁVA Z FACEBOOKU:

Tomio Okamura

Dobrý den,  zasílám svoje vyjádření k dnešní zprávě, že jsem jako senátor nepodal majetkové přiznání:

Senátor a poslanec podává svoje majetkové přiznání za uplynulý rok do června následujícího roku, což jsem letos řádně učinil za loňský rok.

V případě, že mu však mandát zkončí předčasně například zvolení senátora poslancem, platí zákonná výjimka, že musí podat přiznání do jednoho měsíce od zkončení mandátu....

Přestože mi po zkončení mandátu senátora přišel ze Senátu obsáhlý dopis o tom, co všechno mám udělat (např. vrátit diplomatický pas atd.), tak o této výjimce ohledně majetkového přiznání tam nebyla ani zmínka a nikdo ze Senátu mne na tuto výjimku ani neupozornil, takže jsem o této výjimce prostě nevěděl a za to se omlouvám. Nebyl v tom žádný špatný úmysl. Poté, co jsem se o této výjimce od médií dozvěděl, ihned jsem své majetkové přiznání nechal vypracovat a bez prodlení odeslat do Senátu, takže Senát by měl dnes či zítra moje majetkové přiznání obdržet. Mrzí mne, že moji bývalí kolegové ze Senátu místo toho, aby mne na tuto výjimku upozornili, tak kontaktují nejprve média a udělali z této záležitosti politickou hru. Přitom jsem byl jediný senátor, který odmítl jezdit na zahraniční cesty za veřejné peníze, vetšinu platu jsem rozdal darem na dobročinné účely a nenechal jsem si například ani proplácet z veřejných prostředků svůj vlastní telefon, přestože jsem na to měl nárok. Nemám žádný problém s tím zveřejnovat svoje příjmy, o čemž svědčí to, že jsem v červnu zveřejnil příjmy - a to i médiím a tady na FB - za celý loňský rok, přestože mi to zákon jako senátorovi ukládal pouze za dva měsíce, co jsem byl senátorem.

0 0
možnosti
MT

Totéž co jsem psal níže. Nenalost zákona neomlouvá.

2 1
možnosti
ŠS

Měl by sis vždy počkat až na reakci toho, o kom vypustíš špínu do světa. Trapáku. ;-D viz.: https://www.facebook.com/tomio.cz?fref=ts

1 4
možnosti
MT

A co takhle, neznalost zákona neomlouvá? Ať se Vám to líbí nebo ne, je to jeho problém a jeho porušení zákona.

5 1
možnosti
HM

pěkné ,dobrý postřeh ,karmaR^

2 1
možnosti

Souhlas. Jeden můj životní poznatek říká, že příliš "šikovní" a výřeční řečníci, zakrývají touto schopností pravý stav jeho povahy, věcí a postojů.

3 0
možnosti
Foto

V tomhle Okamůrovu zdrženlivost chápu - vydává se za milionáře a teď by se mohlo ukázat, že je chudej jak kostelní myš. Pravděpodobně by ho vzápětí opustila družka, a to i se svým taťkou, z něhož mezitím stačil vyrobit senátního kandidáta. Tož babo raď :-)

2 0
možnosti
MK

Okamura by měl spáchat Seppuku. Je-li ještě trochu Japonec. R^

2 0
možnosti
PH

Já bych nebyl tak krutý, stačilo by pořádných pár facek.;-D

2 0
možnosti
OK

Dobře jste to napsal R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik