Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Myslím, že v jednom se mýlíte. Neklesá dodavatel (Nova), čím dál pokleslejší je poptávka odběratele.  Dodavatel pouze optimalizuje zisk, v tomto případě maximalizuje počet zírajících diváků.

0 0
možnosti
KD

Tak ono není čemu se divit. Bulvár tady v ČR jede. Stačí si přečíst neskutečně otevřený rozhovor rádoby celebrity a šéfredaktora bulvárního servru , mladého Novotného. Je to hnus a manipulace s lidma. Ale jak tam píše, lidi to chtějí a lidi to mají

http://revue.idnes.cz/pavel-novotny-bulvar-a-jeho-praktiky-dso-/lidicky.aspx?c=A130722_192359_lidicky_zar

1 0
možnosti
Foto

A na čtenářích Blesku a Aha a diváků reality show stojí parlamentní demokracie. Jo, to se to politikům vládne, když je volí taková voličská základna.

1 0
možnosti
IH

I38r61e10n24a 43H54r47u52b16á

24. 7. 2013 19:44

Tak Štikovi pokud vím bydlí v Hostivici v řadovce, které stavěl Central Group a prodávaly se za cca 3-4 miliony. Tak jací jako zbohatlíci?

0 0
možnosti
Foto

Já jen zopakuji to, co zde již zaznělo: Já se jenom divím, čemu se divíte.

1 0
možnosti
Foto

Sice tuto rodinu neznám ale mám za to, že na Slovensku byl podobný seriál o jedné rodině. Sice to určitě nebudu sledovat ale mohu Vám říct, že nevím jak může Nova klesnout ale v případě úspěchu příjde Prima s něčím podobným. :-)

0 0
možnosti
MT

Na Slovensku to byli tuším Mojsejovci. Manželka je Slovenka, tak u nás slovenské kanály občas běží. Slováci teď vysílají něco podbného, jmenuje se to Geisenovci. Ale abych se Novy zastal, tak na Slnko, seno slaninu asi nic nemá.

Tam jsem nevydržel a prostě na jeden díl se podívat musel, abych viděl jak jsou lidé ochotni ze sebe udělat blbce. To nelze popsat, musíte vidět.

2 0
možnosti
BM

Mě to divné vůbec nepřipadá. O TV NOVA si nedělám žádné iluze a proto mne nic nepřekvapí. Avšak ani nerozhodí, neboť se mne to netýká a ani většině normálně uvažujících občanů. Takže ať si tam třeba dávají přímé přenosy z veřejných záchodků.... Když to někoho baví... Akorát je smutné, že takových je dost a dost:-P

2 0
možnosti
VK

Kdyz kritizujete bulvar, i ja to delam, a Novu, je treba se zamyslet jeste nad druhou strankou veci. Nad davy tech uslintanych primitivu, kteri denne kupuji odpad jako je blesk a jemu podobne, kteri s nedockavosti hlupaka cekaji, az jim oblibena pseudozpravodajska hvezdicka rekne neco o pseudocelebrite. Kde neni poptavka neni nabidka, to je stare a platne pravidlo, ktere nezmeni ani medialni expert. Takze otazka by spravne nemela znit jestli nova klesne jeste nize. Nova proste dela to co si lid, ci spise, podle soucasneho vyvoje v CR, co si proletariat zada. Nova nedostava penize ze statni kasy a tak se zivi jak uzna za vhodne. A bohuzel, tento druh obzivy se jim,.zda se, velmi dari. Kdo je ale vinen?

2 0
možnosti
MT

Proto na konci píšu, že prostě sledovanost bude. Ale zajímá mě hranice, kterou jsou tito novínaři ochotni ještě překročit.

A třeba s Ivetou Bartošovou tu hranici ještě o kus posunuli.

0 0
možnosti
JT

čemu se divíte. Postavte se ráno k trafice a z 10ti lidí si 8 koupí blesk a někteří fajnšmekři si ještě vezmou aha. To mluví za vše. Jsem přesvědčen, že tento neskutečně pitomý pořad bude mít úspěch.

6 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik