Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se obávám, že jde o kombinaci obého:

- neví, o čem mluví

- navíc i lže.

2 0
možnosti
MT

Tahle varianta mě nenapadla :-(

0 0
možnosti
PK

P94a76v43e76l 62K25u82r13a67l

25. 8. 2013 18:43

Monopol je stav kdy jsou všichni ostatní tak neschopní že nejsou schopní vymyslet jakýkoli způsob jak nabídnout jiné služby než jediný další zdroj v oblasti.

Ultimátně by měl být totální monopol cílem každého podnikatele. Právě ta snaha zvítězit v konkurenčním boji a zcela zničit všechny ostatní nepřátele kteří se snaží toto území ovládnout.

Nasadit proti nim všechny prostředky a oni nasadí svoje prostředky a ten nejlepší a nejefektivnější vyhraje a všichni ostatní pěkně zkrachují a vyklidí pole. A pak se nakonec stejně objeví jiný vyzyvatel.

A z toho konkurenčního boje na život a na smrt se rodí skutečný pokrok.

Ale to je v současnám regulovaném stavu s pravidly k ničemu. Neschopní a neefektivní jsou chráněni a dotováni.

Chce to z konkurečního boje ve všech oblastech udělat opět totální válku bez jakýchkoli pravidel a regulací. Postavit všechny proti všem a ať vyhrávají ti nejlepší.

1 0
možnosti
PK

Myslím si, že u malých pivovarníků už vám nenalejí. Jste zajímavá vzdělaná osoba, ale neviďte spásu jen v jednoduchých řešeních. Tak jako nejde vybudovat socialismus i z toho důvodu, že jsou lidi haj.lové, tak stejně je to i s kapitalismem. Při jeho teoretických přednostech byl na zemi ráj.

0 0
možnosti
KS

K46a87r80e95l 85S33a24r88d16a

25. 8. 2013 18:41

Obáván se, že tuší. Pokud nás totiž spolu s komunisty po volbách a s ústavní většinou vyvlečou z EU, nějaké evropské předpisy už je zajímat nebudou.

0 0
možnosti
PK

Vyvlečení z EU je sen mnohých pravičáků, takže dvě mouchy jednou ranou.

1 0
možnosti