Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pozitivní diskriminaci černochů už se pokusili aplikovat v Americe. Se skličujícím dopadem. Pozitivní diskriminace na základě barvy pleti je stejný nesmysl, jako negativní.

Zrovna dnes jsem studentům zadal úlohu přijímacích zkoušek na VŠChT. Přijímací zkoušky z pěti předmětů a limit přijatých podle schopností a stejný model se zohledněním pohlavních kvót. V druhém modelu by byla odmítnuta celá čtvrtina schopných a kvalifikovaných uchazečů ve prospěch majitelek svislé čárky. Kvóty jsou absurdní nesmysl, který protežuje neschopné nad schopnými.

2 0
možnosti
TH

V presumcpci nevinny nevidim zadnou chybu. Z clanku vyplyva, ze "utocnik ma dokazat,  ze že motivy jeho jednání nebyly diskriminační. proc ne, pokud to nedokaze, tak ...

0 0
možnosti
MT

To myslíte vážně? Takže když někdo řekne, že jste ho nazvala černou sviní, tak Vy musíte dokázat, že jste to neřekla.

1 0
možnosti
MP

Věřím tomu, že brzo přijde nařízení z unie, že bude povinnost poskytovat podnájem i cikánům. V opačné  případ půjde o rasismus, takže o trestný čin.

1 1
možnosti
LH

Odmítám si nastěhovat domů rodinu cikánů, tu radost ze společného soužití ráda přenechám všem těm"neziskovým" organizacím :-P

4 0
možnosti
MP

Bylo by unikátní, kdyby soudce cikán soudil vraha cikána.;-D

1 0
možnosti
MP

Kde najdou tolik VZDĚLANÝCH romů, pardon cikánů?

2 0
možnosti
AT

Na druhou stranu, na některých vysokých postech vzdělání zas až tak velkou roli nehraje :-)

5 0
možnosti
JJ

J22a85n 46J69o58š22t

3. 6. 2014 7:22

Cigánům na splynutí s civilizací nestačilo 6 století. Vietnamci to zvládli za 3 desítky let. To přece každému soudnému člověku musí dojít čím to asi je ...  rasismus a diskriminace to rozhodně nejsou !!!

P.S. Všechny ty začleňovací agentury jsou jen pijavice přisáté na státní rozpočet, stejně jako ti jejich chráněnci. Tudy prostě cesta nevede a nepovede.

7 0
možnosti
Foto

Ty začleňovací agentury se nejvíce bojí toho, že by někdo ten problém opravdu vyřešil - z čeho by pak bezpracně žili?

13 0
možnosti
LZ

Parafrázuji:

  "Jelikož je zastoupení Romů na ve věznicích nadprůměrné, navrhuje se, aby všechny soudy na svých pozicích zohledňovaly ve své činnosti potřebu snížit participaci Romů," uvede se v dokumentu, který bude předložený vládě ke schválení do konce července.

3 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik