Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by za vším musel být ausgerechnet Zeman? Copak ostatní politici nejsou schopní jakékoliv akce?

2 0
možnosti
JK

Tak si říkám, že si třeba Hašek se Zemanem opravdu povídali o velmi teplém podzimu a taky o konci letního času a možná taky probrali jaké kravaty si vzít v pondělí.

Kecám! Nevěřím jim ani slovo.

2 0
možnosti
MT

V Čechách? Všechno možný :-D

1 0
možnosti
Foto

Každá ,,zavedená partaj“ má svou ,,stínovou vládu“, čili,,tabulková místa“ pro své kádry i kádrové rezervy. Pokud některá,,absolutně“zvítězí, posty jsou povětšině dány. Pokud vítězství ,,utrpí“, musíse holt dělit s konkurencí. Pak se ovšem posty scvrknou. A začne ,,vnitrostranický bratrovražedný“ boj. Ovšem ,,Velký Progno“ samozřejmě is tím počítal. A dal jim šanci. Budˇabsolvujíočistné  vnitrostranické kataklyzma apak, snad, budou ,,hodni“ vést vládu a podílet se na řízení státu, nebo holtskončí tam, kde posléze končí každý klystýr. Komplet. Pokud by se tak nestalotedˇ, co by následovalo později? Nakonec jim dal i čas. A nejen jim. Řeklbych, že tím vlastně nám všem. Takže uvidíme.

Dtto, co se týká předsedy partaje, atˇ má jakýkoli vývěsní štít. I naopak ;-) Jinak zdravím:-)

1 0
možnosti
MT

Tohle byly atypické volby. Právě díky novým subjektům. Takže já bych volební výsledek ČSSD považoval za výborný vzhledem k podmínkám. Ale faktem zůstává, že se jim to povolební období lehce nevyvedlo :-D

0 0
možnosti