Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musím se smát!!! Pohoršeni jsou jen ti, kteří závidí Kateřině její mládí a to, že může v pohodě chodit na takové akce, které za našich mladých let byly zcela nemyslitelné. I když jsem důchodce, hned bych tam vyrazil také. A s Kateřinou o to víc rád. My jsme nesměli nosit delší vlasy, jinak jsme byli za "máničky" a nepřátele státu. A kdo nám to zakazoval? Zrovna takoví závistivci ve středním a pokročilejším věku jako ti, co se dnes pohoršují nad současnou mládeží a když tam je Zemanovic Káča, tak se to hodí i politické konkurenci. Nechte tu holku normálně a v klidu žít!

5 0
možnosti
RH

kdyby to bylo falzum, tak to znalec na pokyn hradu okamžitě rozcupuje..

5 2
možnosti

J80a57n 33Š35e98s95t76á91k

10. 10. 2013 21:43

to jste ani nemusel dávat na blog, diskusní příspěvek by býval úplně stačil - ovšem těch je víc než sto pade, to je zase fa´kt;-D

0 0
možnosti
MP

Proč na to lidi koukaj? Proč se o to zajímají? Ze stejného důvodu, proč kupují Blesk a podobné plátky, ale proč, to vlastně nevím, jen se domýšlím; a protože nejsem domýšlivý, radši toho hned nechám.

---

Mimochodem (a zcela na okraj) – opravte si nadpis. Čeština nezná flexi číslic (na rozdíl od číslovek), takže „po sto padesáté“ se píše jako normální řadová číslovka vypsaná číslem: „po 150.“, příslušný tvar si každý domyslí; a že jde v případě „150.“ o tečku označující řadovou číslovku (a nikoli o tečku za větou) – to je evidentní, protože nadpisy se nikdy neukončují tečkou za větou (dokonce i když obsahují tdvě tři věty, tak za poslední tečka nepatří).

1 1
možnosti
MT

Čeština :-( Děkuji za upozornění.

0 0
možnosti
JAZ

Já ani nevím jak ta baba vypadá.

1 0
možnosti
MP

Viděl jsem ji na fotkách akorát jednou, když Zeman buď kandidoval, nebo když se stal prezidentem, už nevím; a vůbec si nepamatuju jak vypadá.

1 0
možnosti
VK

Ano, tohle video jsem videl na originalnim webu. Sice ne v HD rozliseni ale to neni potrebne. Rozmazane nebylo. Takze muj predpoklad je, ze to je skutecne Katerina Zemanova. Ale znovu opakuju, nevim proc to kazdy resi. Na tom videu neni nic vic a nic mene, nez ze tanci a bavi se. Nic spatneho se tam nedeje.

0 0
možnosti
MT

A tady je z toho málem mezinárodní aféra :-(

0 0
možnosti