Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No a ono to má další konotace. Onen delikvent bude sedět v base, kde nemusí pracovat. Bude o něj pečovat psycholog, event i duchovní, bude-li třeba. Bude-li se chovat slušně, občas bude mít i separé dámskou návštěvu, aby nebyl krácen na svých mužských potřebách. Po propuštění bude v péči aprobačních pracovnic, které mu budou pomáhat se začlenit do společnosti.

Na druhé straně - rodina zabité bude ponechána doživotně ve svém traumatu, které nikdy nevymizí. Nikoho nebude zajímat.

1 0
možnosti
VH

Především vězení nesmí být rekreační pobyt,

1 0
možnosti
MP

Dokud budeme v EU a dokud tu budou pravdoláskaři, tak budou tresty mírné. Humanita je humanita, každý vrah má bohužel svoje práva. Až se stane zázrak a zmizí pravdoláskaři a až nebudeme v EU, pak teprve můžeme všechny tresty zpřísnit.

1 0
možnosti
MR

M66i98l53a58n 77R29a28d35e10k

6. 11. 2013 20:17

v Cesku jsou tresty smesne nizke, uz jsem o tom take psal, bohuzel po chuti EU  a Strasburgu, tam kde to tak neni tam uz si to s nima Strasburg vyrizuje. Viz Spanelsko, napsal jsem o tom dva prispevky, a na Anglii jeste si chteji doslapnout, tam se jim to zda dost krute 8-o, ale Anglani vzdorujou, zatim.

0 0
možnosti

J59a47n 83Š75t77o51č91e71k

6. 11. 2013 19:07

Dobrý den,

rád bych reagoval na tuto událost - nehoda viz v článku. To, že, někteří lidé utečou z pasťáku je porušení nějakého řádu. A to, že v ukradeném vozidle ještě způsobí nehodu ( protože ujížděl Policii ) a při nehodě usmrtil nevinnou osobu, za tohle by měli bejt dostatečně velké sazby. Většina z nás vidí vzor v USA. Ale ať jsou zákony jako v USA. Např. nikdo si tam nedovolí ukázat policajtovi vztyčený prostředníček, nebo když ujíždí Policii, tak policajt má pravomoc zahájit palbu na vozidlo. U nás by to vyšetřovala nějaká komise... Za tu nehodu, která se stala, by měl být mladík ne uvězněněn, ale rovnou popraven  http://cs.wikipedia.org/wiki/Barrett_M82

Měl by se udělat konečně pořádek v tomto státě, je tu neskutečnej bordel...

1 0
možnosti
MT

Jenomže v USA má ten policista autoritu. A tak nějak ví, že bude respektovaný.

3 0
možnosti
MK

R^R^R^Karma, karma a zase karma

1 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik