Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepochopil, sbohem

0 0
možnosti

Odpovědi pište do vlákna, tady se to blbě hledá.

0 0
možnosti

Konečně vím, co je skutečné pokrytectví. Když někomu nevadí název skupiny /!/, slova jejich písniček /!/, a to, že tyto slova zpívají v kostele /!/. Ale někomu vadí, že někdo na plnou hubu se odváží JEN tento název a tyto slova přeložit /!/. Omluvám se všem, pokud budou tak odvážní a svému malému dítěti ukážou fotky a videa s touto skupinou, přeloží jim název a texty jejich písní. Pokud to dokážete, pak se vám omlouvám!!!!!!!

1 3
možnosti

P42e67t55r 15S31k34á70l43a

6. 11. 2014 13:14

Už to zde bylo řečeno mnohokrát, ale správný překlad názvu skupiny to NENÍ.

1 1
možnosti

Pouze ocitoval text písně a přeložil název skupiny, která si strká kuře do pussy. Slovo, kterým hodnotil zákon, se nedá nahradit jiným slovem, protože ještě před odhlasováním vláda tvrdí, že jej musí potom zase měnit! Takže ten zákon je skutečně zku..ený!!! Takže mluvil tak zcela cíleně, ale obsah jeho řeči asi někoho nezajímá. Sprostá slova používám jen v zcela výjimečných případech, jako byl třeba tento.

2 0
možnosti
Foto

tenhle slovník se obvykle ale používá v hospodě, ve čtyřce, ale ne v Lánech, sídle prezidenta

1 2
možnosti

Karma,

jak jsem psal už v jiné diskuzi, to "omlouvání" Zemanových příznivců opravdu připomíná křik z dětského pískoviště, že přeci Karel zlobí taky. 

Nicméně z následných vyjádření i souvislostí se krásně ukazuje, jak cíleně to Zeman udělal. A jak tím dost výrazně odklonil pozornost od daleko závažnějších problémů vlastní činnosti, o kterých se tím pádem píše podstatně méně.

3 1
možnosti
Foto

Jeho slova mi nepřipadají tak odsouzeníhodné, jako slova o pravdě a lásce která předcházela stavu v jakém se nyní naše společnost nachází.. Zemanova slova jasně ukazují na problém který jimi pojmenoval, ta Havlova byla jenom snaha získat lidi na svoji stranu, což se podařilo, ale obsah slov vyšuměl.

Nebo snad kolem sebe vidíte pravdu, spravedlnost a lásku? Je to jen hon za penězmi a postavením, kde vítězí ne ti nejlepší, ale ti kteří mají tvrdé lokty a nebojí se je používat, třeba i v boji pod pás.

Proto je tolik rozruchu kolem prezidentovy řeči, není dobré nazývat věci pravými jmény, obzvlášť když to udělá hlava státu. Co když tato slova i ostatní povzbudí k tomu, aby se přidali a začali se více zajímat o to co se kolem nich děje a důrazně upozorňovat na nedostatky a žádat řešení.?

5 1
možnosti

J11a79n 77V51l55č35e36k

6. 11. 2014 10:19

A co mu bránilo v tom, říct to slušně? Odpovíte mi?

1 0
možnosti

Jenže takových dacanů je Česká Republika plná. Proto si, koneckonců, zvolila největšího dacana za svého prezidenta. Páč von je, Franto, vobyčejnej, jak my, kapišto?

4 3
možnosti

Dacanů a lidí, které někteří diskutující označují slovem lůza, je skutečně nejméně nadpoloviční většina. Myslíte si, že prezident má zastupovat pouze horních 10% občanů?

2 0
možnosti

Kolikrát mluvil vulgárně Zeman a kolikrát kníže? Ha včil mudrujte!

1 3
možnosti
Foto

no už jako na předsedu vlády byly  v tomto ohledu na Zemana stížnosti. Takže voličům to nevadilo.

0 0
možnosti
Foto

Klik jsem na karmu, ale .... máme prezidenta jakého jsme si zvolili. Na naší politické scéně nenajdete osobnost, která by se jen vzdáleně přiblížila svou úrovní prezidentu Masarykovi. Zeman je jen zrcadlem společnosti a je úplně jedno jaký má mandát. Počty voličů jsou nedůležité. V politice je podstatný volební výsledek.

4 0
možnosti

Jen tak na okraj. Nevolil jsem ani Zemana, ani Schwarzenberga. Oba byli a nadale jsou lide, ktere si jako prezidenta predstavit neumim. Po volbe jsem byl rad, ze byl zvolen Zeman. Byl pro mne prijatelnejsi nez Schwarzenberg. Ale jeho ciny behem doby co je ve funkci, me nazor na nej zmenily. Nechci prezidenta hulvata, ktery urazi vsechny kolem kdo s nim nesouhlasi.

1 1
možnosti
Foto

Odmítnutí je jen jedna věc. Jaká je poro vás přijatelná alternativa?

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik