Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

že když by Vám kvůli dítěti utekly obchody , tak není nutné si ho pořizovat

0 1
možnosti
IM

A co treba neporizovat si dite, kdyz jste v praci nepostradatelny ?

0 1
možnosti
MT

Přiznám se, že momentálně netuším kam mířite?

1 0
možnosti
Foto

Někdy si říkám, že takové nesmysly tam někdo vymýšlí, aby se občané měli diskuzně na co vrhnout a tím mohou přehlídnout, že se propasíruje a schválí nějaká jiná a skutečně špatná věc. Já teda už dlouho jen nevěřícně kroutím hlavou, dávno tvrdím, že už první "maxifeministky" měl někdo bacit po hlavě, aby se vzpamatovaly. A naprosto nesouhlasím s nařizováním kvót kolik povinně zaměstnat kde žen. A aby mi někdo kecal do toho, jestli smím být se svým dítětem doma, no tak ho rovnou vynesu v zubech. Jestli dámám co tu blbinu o mateřské otcovské vymyslely vadí, že měly mít na starost děti, tak ať si to doma zařídí podle svého, ale mne ať z toho vynechají. Nejsem zbavená svéprávnosti, aby mi někdo bránil pečovat o své dítko. A nejsem otrokyně dotyčných dam, aby mi nařizovaly kdy smím být se svým dítkem.

4 1
možnosti
PB

P72a10v51e17l 60B55a45c22í52k

12. 5. 2013 21:24

Podporovat rodinu je dobrý nápad, ale zase se to nějak po...., jak to u dobrých nápadů v parlamentu bývá.;-D

6 0
možnosti
Foto

Zbytečně agresivní nadpis, obsah ucházející. Nicméně házet všechny do jednoho pytle, to je jako bych řekla "chlapi jsou všichni jenom macha, kteří se bojí o svoje postavení" ;-)

3 2
možnosti
Foto

Proč sem taháte abstrakta? Ten článek má (z hlediska literárního) nadpis, abstrakt i pointu. A jestli vám vadí pohled chlapa, všimněte si, že píšete feministicky. A pak se nelze divit, že jiní píší machisticky. Každá akce vyvolá reakci.

4 4
možnosti
VP

Já myslel, že dítě potřebuje matku i otce

5 0
možnosti
JK

To si myslím také. MÁMU a TÁTU. Ne mámotátu s tátomámou. Ale to berte jako můj osobní pohled - nesouhlasím ani s ujetým cíleným gender-stíráním rozdílů mezi pohlavími, tím méně s nějakým nařízeným způsobem péče o děti pro všechny. Bože...  Ať si to každá rodina zařídí dle svého - bez zásahů nějakých pachatelů "dobra(?)".

4 0
možnosti
JK

Máte jistě pravdu. Jenom nevím, kde jste vzal informaci, že ten návrh je od feministek. Moc bych za to nedala, že ho sepsal nějaký horlivý sociálně demokratický feminista.

2 4
možnosti
RK

Ty návrhy sepsalo devět žen, mimo jiné Michaela Marksová-Tominová. Ta vážně feminista není.

7 1
možnosti
RK

Ty návrhy musel vyprodukovat chorej mozek, pokud vůbec tam nějaký mozek figuroval. Nicméně nechápu proč do toho motáte feministky všech zemí. Jsou země, kde jsou doopravdy práva žen velmi potlačována a tam pochopitelně mají feministky svůj smysl.

6 1
možnosti
MT

Netvrdím že to tak není, ale myslíte že nějakým umělým procesem třeba v arabských zemích máte šanci něco zlepsit? Nebo tam tu situaci těm ženám ještě zhoršíte? Pokud společnost nedojde nějakým přirozeným postupem, řekl bych zmoudřením k tomu co je lepší, může k tomu dojít nějakým příkazem?

4 1
možnosti
MP

Přikazovat, co má dělat otec a co matka při výchově, to je vrchol drzosti. Ani za komančů nebyla taková totalita. Co nám chce ČSSD ještě přikazovat a zakazovat. Takhle lézt do soukormí, to je vrchol sprostoty. ČSSD, běžte laskavě do Brusele !

9 2
možnosti
Foto

Sociální inženýring popírá roli matky i otce. Ví lépe, co je pro nějaké anonymní dítě dobré. Indoktrinace, ústavy, sociální pracovnice Zubaté, které respektují zákon ale cit je jim vzdálen.

Děti patří rodičům, kteří jsou odpovědní, dokud dítě nepošlou do světa. A dokonce to nemá s věkem mnoho společného.

2 1
možnosti