Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Taky nechápu! Když nemají na to přečíst 900 stran, proč šli do toho dělat poslance?

0 0
možnosti
VH

Zajímalo by mě, kdo dokáže přečíst 900 stran  právnického textu tak, aby dokonale porozuměl všem detailům.

1 1
možnosti
MT

Mohu hlasovat zodpovědně o něčem, s čím jsem se ani neseznámil?

1 0
možnosti
LN

..tady bude ještě spousta srandy....

0 0
možnosti

Úvaha, že by pánové Babiš, Sobotka a Filip seděli, mi připadá docela lákavá.

U Bělobrádka si nejsem úplně jistej.

0 0
možnosti
SN

:-)  Kolik poslanců, si myslíte vážení diskutéři,že si těch 1000 stránek textu přečte, jak to přednášel jakýsi všeználek  z ODS? Já Vám odpovím - nikdo !  Ty zákony, které vzešly z minulého parlamentu a poslanci pro ně po návratu z parlamentní kantýny zvedali ruku, jasně hovoří o tom, že zájem poslance o problému, který se hlasuje, je minimální! Jedině, kde si někteří mohli zahrábnout, obešli známé a hlasování domluvili. Čili...jalové a zbytečné řeči !  !!!!!!

4 0
možnosti
PL

P87e51t46r 51L44i69š62k43a

6. 12. 2013 21:11

900 stran se prostě přečíst nedá. V dobré firmě je normální, že vyšší manažer nečte návrhy delší než "manažerská A4". Když nedokáže přesvědčit záměr na stránce, 1000 stran to nezmění. Je komické, když ministři na zasedání vlády vláčejí 50 cm tlusté složky. Nečetli je ani nebudou. Ani poslanci 900 stran jednoho zákona nikdy(!) nečetli. Ač Babiše nemusím, fakt, že se nebál přiznat fakt, ho spíš šlechtí. Že celý problém má jádro jinde, že by parlament měl schvalovat jen rámec rozpočtu a rozhodně ne milión na to či ono vesnické hřiště, to je jiná věc.

11 0
možnosti
SN

:-)  Petře, trefili jsme se se stejným názorem na minutu! Vidím to stejně ! Kalousek a jemu podobní z nás dělají blbečky  !  R^R^R^

4 1
možnosti
PK

Vy si myslíte, že ministr se má zabývat podrobným studiem rozpočtu? Od toho je tam stádo odborníků v čele s novým Janotou. Ministr má mít a prosazovat vize a hlavně obklopit se schopnějšími lidmi než je on. A po čuchu odhadnout kdo to myslí více a kdo méně "upřímně". Ale na Kalouska se nezlobím, dělá opoziční práci.

3 0
možnosti
MT

Abdrej Babiš je nějaký ministr? Ale celkem nechápu celé Vaše tvrzení, pokud to tedy není ironie. Poslanci jsou placeni za to, že to číst budou. Že budou nějak rozhodovat o něčem, s čím se seznámí. Ale rozhodnout o miliardách jen tak bez nějakého podkladu Rv

2 0
možnosti
Foto

Každou chvilku šéfové firem řeší něco...co jim předpřipraví jejich tým, aniž by znali všechny materiály doslova včetně detailů...nic neobvyklého :)

4 1
možnosti
JT

si děláte srandu, ne ? Babiš má na ministerstvu financí svůj tým ?

2 1
možnosti
FV

Bureš ve vládě - to bude ještě srandy kopec až se z toho jednou všichni po... :-/

2 0
možnosti