Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budoucnost pro bílé vidím černě.

0 0
možnosti
Foto

kolego ;-), máte pravdu...všem rovně i když ani váš článek není rovný...víte proč?, odsuzovali je na 2 roky atd. ROMOVÉ soudci?že odsuzujete výši trestu jako odborník na trestné právo...nebo se jich báli jako ti dva co to schystali, byli soudci podplaceni....VIDÍTE SÁM ŽE SE DÁ POLOŽIT SPOUSTA OTÁZEK, A PROČ VYSOKOŠKOLÁCI (gádžové) TAK SOUDÍ, JSOULI Z VAŠICH ŘAD???!!!, co myslíte, nebo víte...podívejte se mimo mě jaký anonymové vám píší a blábolí, oč jsou lepší než ty odsouzení, tady se prezentují a co dělají skutečně a jak se chovají ve svém okolí!!! PROMINTE, ALE VY SÁM PÍŠETE, ŽE MÁTE MENŠINOVÉ NÁZORY Z MAJORITNÍ SPOLEČNOSTI!!!PÍŠETELI O ROMECH SE ROVNÁ VYSOKÁ ČTENOST A KARMA, ZA PÁR ŘÁDKU JEN TAK...osobně si myslím, ve svých letech od narození, že je zde hodně lidí co se pyšní vzděláním, ale nic moc neumí...JEN KECAT,SLINTAT, ZÁVIDĚT A MYSLÍM ŽE ČASEM POCHOPÍTE NAKOLIK PÍŠI PRAVDU...mimochodem, mnoho romů nemá rádo vzdělané romy, chováme se jako gádžové...takže????? v minoritě s jinými názory, CO ŘÍKÁTE O ODVAZE ATP....jsem zvědav co odpovíte, jsem skutečný se vším, žádný podřadný anonym, úchyl co může beztrestně útočit na odlišnost pleti s ŘÁDNÝM ČESKÝM OBČANSTVÍM, říká vám něco ÚSTAVA ČR?[>-]EU

0 0
možnosti
SV

A nejhorší je, že není vidět světlo na konci tunelu. Pokud se k romskému problému kdokoliv otevřeně vyjádřil (Okamura, Řápková, ....), tak to okamžitě schytal od našich "objektivních" médií. Hned jej označily za populistu a dříve nebo později se o něm natočila nějaká "kauza".

4 0
možnosti
SB

Až za pár let hrábne nějakému českému "Harmanovi" nebo možná i "Breivikovi", nebudeme muset po zdroji jeho konsternace dlouho spekulovat. Takovéto pozvraceníhodné rozsudky totiž k podobným šílenostem neomylně vedou.

3 0
možnosti
LS

L97i51b50o15r 24S64y79n10e94k

19. 3. 2014 17:39

Nemá cenu jitřit národnostní otázku, ale máte pravdu. Zákon neměří stejným metrem. Ehm pardon.  Soudci neměří stejným metrem. My jsme bílé svině, oni Romové. A tak to má asi být...

3 0
možnosti
PD

Karma a sdílím.

1 0
možnosti
OL

O72t76o 98L56e87v

19. 3. 2014 15:21

Soudsovští šmejdi v akci,není co dodat.;-€;-€;-€;-€

6 0
možnosti
MK

R^R^R^ Jasná karma , ale Nobelovku tomu, kdo vymyslí, jak by se "nepřispůsobiví" mohli (museli) přizpůsobit.

6 0
možnosti
MT

A co třeba zkusit metodu" dle zákonů"? Trestat vše co je mimo zákony, nedělat rozdíl mezi majoritou a minoritou?

5 0
možnosti
JH

J16a33n 94H86a42n58á33k

19. 3. 2014 14:08

Dávám karmu, tentokrát byly zcela jasné kamerové záběry, které jasně ukazovaly brutálnost útoku. Jestli někdo považuje "skok s dupnutím na hlavu" v konfliktu (žena na zemi vs. útočící muž) za něco jiné, než  nehorázný pokus zabití (neúmyslné zabití), je to špatně.

Neznám §, ale zabít se dá i pěstí (v mém rodném městě byl takto jeden odsouzen k 7 letům za "hospodskou rvačku"). To, co předvedl ten "mladík" bylo mnohem horší, oběť ovšem měla kliku a to by nemělo být pro pachatele polehčující okolnost.

18 0
možnosti
MT

Vzhledem k jeho barvě, zřejmě bylo:-(

3 0
možnosti
PP

P31e63t52r 39P84o95u13r

19. 3. 2014 13:10

R^   ...jo jo .. všichni jsme si rovni ...jen někteří černější .....:-(

22 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik