Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

takže na kolejích vznikl problém (mimochodem koleje nejsou ČD) a ČD se snažily co nejrychleji zorganizovat náhradní dopravu, řekněte mi prosím který podnik v takové mimořádné situaci by v tom neměl občas trochu zmatek, moc nelétáte co tohle je na letišti celkem běžné přál bych vám domlouvat se Německu konkrétně ve Frankfurtu n/M že jste právě přiletěl se zpožděním a váš přípojný let je fuč a vy ani nevíte kde máte kufry , tohle je nudná lapálie která je k pousmání

0 0
možnosti
MT

Pane Těšínský, nevím kde jste v úterý byl Vy, ale já tu "snahu " ČD viděl na vlastní oči. Nedělali mimo toho zmatku nic, nepodali jedinou informaci. A ani netušili podle informací co jsem dostal kde jednotlivé vlaky mají.

0 0
možnosti
Foto

J93i41ř50í 21R87o63h94a94n

5. 9. 2013 12:34

Před asi pěti lety jsem se jedno velmi chladné prosincové ráno vracel z Prahy do Kutné hory. Bohužel zrovna ten den ukradli bezdomovci signální kabely ve Vyšehradském tunelu, a koridor přes Vršovice byl kvůli rekonstrukci rozkopaný. Seděli jsme asi tři hodiny ve studeném vagónu na Hlavním nádraží. Báli jsme se vystoupit, aby nám to náhodou neujelo. Podle signalizační cedule totiž mělo být zpoždění jen pět minut. Každých pět minut to posunuli o dalších pět minut, a to je vše, co se dělo. Žádné rozhlasové hlášení s informacemi, ani nepřišel průvodčí, nikdo. Všichni zaměstnanci drah se utekli schovat, jen aby nám nemuseli odpovídat na dotazy. A tak jsme tam seděli a mrzli. Pěkně jsem za tu dobu v tom studeném vagóně nastydl. Kdyby za námi někdo přišel, že jim nefunguje signalizační zařízení, a že to potvrvá dvě až tři hodiny to opravit, pochopili by jsme to, a připadně šli na autobus, nebo počkali někde v teple v restauraci se snídaní. Ale nám neřekl nikdo nic. Chápu, že za tu krádež důležitého signalizačního kabelu nemůžou, ale ta jejich neschopnost nám promrzlým cestujícím říci alespoň co se stalo, to jim nikdy neodpustím. Zejména když jsem kvůli tomu nastydl a strávil několik dní v posteli.

0 0
možnosti
Foto

To je naprosto setrvalý stav. ČD (ať tam byl šéfem Žaluda, nebo Kaštana, nebo jiný element), si dosud nevšimly, že Franz Josef mrtev, Rakousko-Uhersko mrtvo, komunismus mrtev (i když v této otázce, kdo ví...).

Vím o čem mluvím. Jezdím vlakem docela dost a pokud tam jede jakýkoliv jiný dopravce, ČD abstrahuji.

1 0
možnosti
MT

To nemohu souditt. já jel vlakem naposled před třemi roky. A předtím si nějak nemohu vzpomenout. Manželka jede tak jednou za půl roku. Jen mě teď napadlo, prostě je vyslat vlakem, místo osvědčených Student Agency Praha - Nitra. Říkal jsem si, že na D1 vzhledem k opravám, budou kolony a můžou tam zůstat stát.

1 0
možnosti