Diskuse

295 mrtvých

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Psi štěkají... a karavana táhne dál.

0 0
možnosti
LJ

Jako laik se divím, jak mohla nad touto oblastí létat civilní letadla!? Bylo tam sestřeleno několik letadel. Raketa není moc inteligentní. Zachytí ve svém zorném poli teplou oblast, což jsou zpravidla žhavé plyny z trysky motoru, a letí tam. Nerozlišuje, jestli ten motor je na vojenském nebo civilním letadle. Náhoda je vůl a lidé jsou omylní. Někdo zachytil na radaru letadlo a mysle si, že je to vojenské. Na pár vteřin se mohly v jednom sektoru objevit dva stroje, jeden civilní, druhý vojenský a neštěstí je na světě. 

Po první zprávě o tom, že se tam sestřelují letadla, byť "jen" vojenská, měly všechny společnosti se automaticky této oblasti vyhýbat.

0 0
možnosti
VL

Ano, bez ohledu na to, že nejsem příznivcem pana Fojtíka, Olšera a podobných, tak Vám musím dát za pravdu. Byl překročen Rubikon, je tam už moc zabitých a nešťastných a je třeba, aby mezinárodní společenství bylo schopné v takových případech zasáhnout efektivně a ve prospěch obětí takových namnoze zcela nesmyslných konfliktů.

3 0
možnosti
RK

Já tam jen pořád nevidím USA a EU. Krym ukradlo rusko, východní Ukrajinu napadlo Rusko, kontrolní stanoviště a výměnu starostů udělalo Rusko, zbraně " civilsitům" dodává Rusko ......a navíc Putin řekl, že zodpovědná je země či republika, nad kterou letadlo letělo. To je ovšem dle Putina jeho Dombasská republika ......

3 5
možnosti

Zapomněl jste va Vašem protiruském rozhořčení na zásadní věc. Tou je, že dokud nenastal "Majdan", byl na Ukrajině relativní klid. Ten byl dokonce ještě v době, kdy z Ukrajiny zdrhnul Janukovyč a vládu převzali "Majdanové". Bordel začal poté, co dementní "Majdanové" prosadili zákon o zákazu ruštiny. Sice ho pak rychle stáhli, ale džin už byl z láhve vypuštěn.

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik