Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmíte tolik věřit našemu=západnímu mainstreamu.

Erdogan je oprávněně rozezlený, když země NATO podpořily turecké pučisty a chtěly jeho svržení.

Jak má potom s takovými "spojenci" Erdogan spolupracovat?

0 0
možnosti
JR

J71a47n 52R79á18ž

1. 8. 2016 17:30

Turecko, totiž na rozdíl od EU má nato, aby hrozilo a EU se bát musí. Jít do konfliktu s Tureckem, které bude za chvíli mít za zády Rusko s jeho jaderným arzenálem, dost dobře nejde. Turecko má více pozemních sil a pěchotní výzbroje, včetně tanků a raket středního doletu, než celá EU dohtomady a stejně moderních. Vždyť jdou v NATO.

Turecka armáda je lépe vycvičená a má lepší bojovou morálku, než měla Irácká, což odradí každého. Konflikt s Tureckem je okamžitě konfliktem světovým , do něhož USA nepůjdou. Erdogan má i tajnou zbraň nejvyšší ničivosti: 2 miliony uprchlíků a 50 tis. bojovníků IS, které může kdykoliv poslat do Evropy, čímž vyřadí EU z boje, protože z hu!sanitárních důvodů je do Evropy pustí.

Turecko má díky naprosto geniálně hloupé zahraniční politice EU všechny trumfy v ruce. Západní diplomacie to podělala svou politikou appeasementu vůči Blízkému východu stejně jako to podělala v třicátých letech vůči Německu

A co se týče nás, tak socialismus moskevský jsme vyměnili za socialismus bruselský, čili vyměnili jednu diktaturu za jinou a bezpečnostní záruky nemáme žádné neb za nás nikdo kaštany z ohně tahat nebude. Dnes stejně, jako to nechtěli udělat naší západní spojenci v Mnichově a vlastní armádu nemáme..

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 733x
Založení blogu a čtení zajímavých nazorů jako příjemné zpestření pravidelného sledování idnes online.

Seznam rubrik