Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Clanek pana Podrackeho ve me ozivil dve vzpominky. Zminujeli se o Rusku, pripomina mi Nezvalovu basen "Stalin", sama bezmezna chvala. Zminujeli se o Ukrajine, pripomina me projev prokuratora Urvalka z procesu se "Spikleneckym Centrem"! Jen zridka jsem se setkal s takovymi extremy, jak s bezmeznou laskou, tak s bezmeznou urvalkovskou nenavisti.

Doufam, ze panu Podrackemu tyto emoce nerusi klidny spanek.

2 0
možnosti
Foto

Podrazák jste především vy pane Trčálku. Dlouhodobě parazitujete na příspěvcích ostatních blogerů. Zejména na těch, které nejsou v souladu s vašími názory...

5 6
možnosti
Foto

Musel jsem se podívat, kdo byl ochoten dát Vám +, abych věděl, kdo má problém pochopit, že každý autor je VŽDY něčím či někým inspirován, VŽDY na něco či na někoho reaguje.

Ale můžete se podělit o svoji představu a poskytnout čtenářům svůj seznam jmen těch, na než reagovat považujete za parazitismus a které považujete za hodné zvýšené pozornosti, opatrnosti a ochrany před kritikou, ať řeknou či napíší cokoli.

Soudruzi se uměli o své soudruhy postarat, aby nechřadli napadáním "parazity".

2 0
možnosti
ZK

Pan Podracký řekl svůj názor. Dle mého to sedí, jak zadnice na hrnci. Vy, pane Trčálku, ho nesdílíte, na což máte právo úplně stejně jako pohled autora Vámi kritizovanýho blogu. Možná jste se ale zamračil nad tím, že jeho zamyšlení, z moci zdejších mocných, byl vyšoupnut na vedlejší kolej.

Říká se tomu cenzura a asi i Váš humor na ni bude krátkej. Možná se o to ani nepokusíte, jako správně zařazenej v oficiálním pohledu (narativu).

3 4
možnosti
KT

Aha, co je na mém článku špatně?

Nechce NATO zničit Rusko, jak na to upozorňuji ve svém článku?

Ale jinak s cenzurou máte pravdu, cca před hodinou mi byl taky přesunut článek na osobní stránku, i když jsem podle vás správně zařazený, hihihi!!!

2 1
možnosti
PK

Nevím zda je v blogu pana Podrackého zrnko pravdy či nikoliv. Ale když poslouchám pana prezidenta (našeho) - tak to tam moc optimisticky nevypadá a nedopadne. A předpokládám že toho ví víc než místní blogeři a diskutéři.

5 0
možnosti
JN

Možná toho ví víc i administrátor či administrátorka, který dnes ráno blog pana Podrackého stáhl z hlavní strany. Akorát tedy moc nerozumím tomu, když na hlavní straně naopak zůstane blog, který pana Popdrackého "vtipně" překřtí na pana Podrazáckého...

8 2
možnosti
Foto

To nic. Vona už asi ani Moskva autorovým slzám nevěří

1 1
možnosti
KT

No, hlavně že věří těm šustícím bankovkám.

Asi proto jsou čeští vlastenci proti zrušení hotovosti...

4 0
možnosti
Foto

Ale kam zmizel blog pana Podrackého? Včera byl zde na hlavní straně, dnes už není.

7 1
možnosti
KT

Asi ho přesunuli na Sputnik....

9 0
možnosti
  • Počet článků 2972
  • Celková karma 24,37
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik