Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J36a38n 87K33y73š65k12a

8. 3. 2022 2:32

Chtěl bych podotknout, že pan Větvička není nic nového pod sluncem. Například v nedalekém středověku vyznavači velmi účinného způsobu vymítání ďábla (mučení a upalování) taky nesouhlasili, když se sami stali subjektem této metody. Jinými slovy: Na chudého Rusa musí být přísnost (cenzura), ale na Ladika to neplatí, ten si může číst a psát, co chce. Proč?

Protože LADIK NENÍ RUS. (a o tom to je).

1 0
možnosti
MS

Porusenec horší rusa.

1 0
možnosti
JF

Jsem dezorientovan - vzdy jsem Vas mel za naprosteho znalce a chapatele ruské duše zejména v její vertikale. Krom toho cenzura není dána svobodnym výběrem redaktora ke zveřejnění či nezverejneni ale systémem výkladu a spravneho pouziti cenzornich a samo o sobě naprosto ideálních, skvelych a naprosto jednoznacnych paragrafu jak jen může být snad jen paragraf naseho gospodina primo na redaktora. Ale to by asi nepochopili jenom v Rusku. Vstříc zářným a vítězným zítřkům! Dá -li gospodin! Snad!!!

1 0
možnosti
JL

Svoboda slova nebo flákanec?

Lubomír Volný:

Svědectví záchranáře o tom, že max. 20% uprchlíků tvoří ukrajinské matky s dětmi a min 80 % jsou lidé odjinud. Afričané a Arabové okrádají ukrajinské ženy a děti, skutečné oběti občanské války na Ukrajině o humanitární pomoc včetně postelí a přikrývek.

Možno toto považovat za odlišný názor?

1 0
možnosti
JL
JZ

Zasloužená vtipná karma Karle ;-DR^

3 0
možnosti
ST

VLADA ZAVEDLA CENZURU! Napsal p. "Větvička"...

2 0
možnosti
  • Počet článků 2979
  • Celková karma 24,56
  • Průměrná čtenost 859x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik