Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Problém Ukrajiny je v tom, že v jednom státě žijí dva národy. V polovině prosince 2021 zveřejnil Kyjevský mezinárodní sociologický institut výsledky výzkumu, které ukazují, že 55 procent Ukrajinci jsou připraveni vzdorovat v případě ruské agrese. Z toho 33 procent. se zbraní v ruce a 22 procent. účastí na akcích občanské opozice. Zbytek by buď neudělal nic, nebo by uprchl do bezpečnějších částí země nebo odešel do zahraničí. To je překvapivě špatný výsledek, vezmeme-li v úvahu, že od roku 2014 vládnoucí politici na Ukrajině vynaložili velké úsilí na to, aby přesvědčili občany, že Rusko je odvěký nepřítel a agresor. Mezitím většina Ukrajinců stále mluví rusky, sleduje ruské televizní stanice a mnozí nepovažují Rusy za své nepřátele.

0 0
možnosti
Foto

... bolšaja zemlja, svabodnaja zemlja, svajaščenaja vajna - a ty drž hubu mužiku, a táhni, než zamrznou ledy;-D karma;-)R^

3 0
možnosti
Foto

Tak tak, Rusko rozumem nepochopíš a pravítkem nezměříš.

3 0
možnosti
VV

Mel jsem doma jeste atlas po mem dedovi a otci z doby mocnarstvi. A nekolik dnesnich africkych zemi tam bylo oznaceno bilou barvopres kterou byl napis hic sun lions.

Zrejme by dnes jista uzeminvychodni Evropy mela byt oznecena: hic et vulturis.

2 1
možnosti
JZ

Opět zasloužená vtipná karma :-)R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 2970
  • Celková karma 24,51
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik