Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D Nenastal už čas na založení Nadace pro podporu zařazení Karla Trčálka do Červené knihy ohrožených druhů? Zvíře na odstřel:-)

Zejména zaujala mne ta potištěná trička. Nápad na Nobelovu cenu! Stačí jen pomyslet, co všechno napáchá i obyčejná frikčka, když nevezmem si ani rukavice. Konec nudných instruktážní o bezpečnosti práce s promítáním odstrašujících obrázků. Kdo asi bude poctěn tím, že dostane tu zakázku? Trička, montérky...I potištěné holínky s obrázky tepenného krvácení, po pádu z namydlených schodů vyhřeznuté plotýnky. Krkavcem vyklovnuté oko rolníka na Zetoru, když znaven za volantem klimbal cestou domů...

R^

1 0
možnosti
Foto

Až téměř kafkovský příběh. Hranu černého humoru ale nepřekročil, takže pobavil...

0 0
možnosti
MK

M32i89l86a65n 89K75e76s37l

9. 11. 2021 22:27

Brutální fotky.Co když ty mrtvé na fotkách hrají živí.Když si toto uvědomím,tak mne taková fotka nijak nevzrušuje.Něco jiného je fotka a něco jiného je prožít to v přímém přenosu.Měll jsem před rokem covid a byl jsem ve špitále.(Před rokem se o covidu vědělo méně než nyní.)Na cimře jsme byli čtyři.Jeden ,ten přes uličku, nemuvil jen koupal.Najednou začal sýpat.Zazvonili jsme na sestru.Ta přišla a odešla pro doktora.Potom tam přišlo několik doktorů.Následoval příjezd několika přístrojů.Za nějakou dobu doktoři odešli i s přístroji a přijela sestra s paravanem.Další přišla s černým vakem.Potom létaly přez paravan části povlečení.Končilo to tím,že přijeli tři s lehátkem s prohlubní .Naložili za paravánem čerrný balík a odjeli.Ten ,co šel před vozíkem byl prý místní kaplan.Soused od vedle.Starý kmet jako já.Dohadovali jsme se zda je morální vyzvednout si Babišovu pětitísícovku.Z ničeho nic vykulil oči a začal chrčet.Zavonili jsme na sestru.Přišla s doktorem,popadli postel a odjeli .A co já?Dopadl jsem celkem dobře.Po roce ještě funím jako sázavský pacifik a padám na přivrácenou jindy na odvrácenou stranu.No a hned po vyhlášení očkování pro 65+ jsem metelil k doktorovi.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že se používají filmové figuríny. Ty se dají mnohem děsivěji nalíčit.

0 0
možnosti
JZ

Ano Karle, bude to jeden velký brutál. ;-D

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
VB

Přežít šílené politiky se dá jedině s černým humorem nebo pasivní rezistencí (např. Vojtěchovi pokazit "epidemii" tím, že bychom nechodili na testy, když nemáme příznaky, byl by z náhlého poklesu "pozitivity" nešťastný). Smutný je, že se nikdo nezajímá o to, jak se dnes pečuje o zdravotně oslabené v ústavech vč. psychiatrie, nyní lidi umírají po desítkách, ale p. Vojtěcha zajímá jen to, zda byli ne/očkovaní (dostávají se tam ale i ti s 3. dávkou). Pokud se styl a obsah zdravotní politiky nezmění, bude to na stávku. Lidi, kteří mají protilátky více jak rok, ale stát je neuznává, budou zřejmě uvězněni doma, ve společnosti budou smět žít spíše jen ti očkovaní, byť i nakažení.

1 1
možnosti
Foto

Já se nedivím, že na psychiatrii umírají lidé po desítkách, když jim nechávají přístup k internetu a Vašim blogům a komentářům.:-P

3 2
možnosti
Foto

J36a82n 71Š65i69k

9. 11. 2021 16:18

;-) Skvělé. Krásný den!

4 0
možnosti
  • Počet článků 2973
  • Celková karma 24,45
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik