Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Já dostal v rámci diskuze s panem učitelem taky zaracha.

Dnes jsem si všiml, že pan učitel Kláře píše, ale opět bez diskuze.

Tak jen krátký dotaz, páč je diskuze celkem obsáhlá,: už tu Pepík byl?

4 0
možnosti
MV

Jo...a pěkně v textu poreseno, bude Pepík reagovat?

0 0
možnosti
Foto

J85a85n 48Š59i82k

13. 1. 2024 17:49

Paní Klára Trnková je jedna z mála, která v diskuzích vystupuje střízlivě a bez negativních emocí. Nechápu to nastartování na ni, to, že mi někdo řekne, že jsem na některá témata nebo formy spisovatelské kopyto je ta nejlepší zpětná vazba, kterou psavec může dostat. Blogeři rádi své texty přeceňují, ale žádný Karel Čapek na IDNES.cz není. Fakt ne. Jinak ten druhý dopis je velmi zajímavý. Hezký den

9 0
možnosti
KT

To bude ten kámen úrazu, mě to nerozčiluje, takže tím dráždím ty, kteří se potřebují hádat a tak jen poštěkávají kolem. nemám žádný problém komunikovat s jedinci jiných názorů, nemám problém ocenit přínosný příspěvek mého oponenta. Nepohybuji se na fotbalovém hřišti a nemusím za každou cenu dát protistraně gól.

Vás ráda čtu a patříte k těm, co píší dobře. Vaše povídky jsou neotřelé a i formálně zvládnuté.

Nepodceňuju blogy, je to samostatná nová disciplína. Nevadí mě i drsnější satira. Trapná je jen něčí občasná upocená nebo bezduchá snaha oslnit.

Hezký den

7 0
možnosti
KT

Na chvíli jsem se ještě vrátila, Karle, a vidíte sám, že sebekritika, ani nebetyčná pochvala pana učitele Nožičky, nijak nepomohla a skvadra všeobjímajících, slušných a spravedlivých, kteří chtějí jen mír a lásku, nebude mít pokoje, dokud nebudu veřejně upálena jako čarodějnice.

5 0
možnosti
PN

P32e16t12r 32N74e80d77v84ě58d

13. 1. 2024 16:11

Tak promluvil břečtan....

2 7
možnosti
JZ

Zasloužená vtipná karma

6 0
možnosti
NP

Není nic lepšího, než polepšený hříšník.

Sama si z toho beru ponaučení a rovnou si ukládám i trest.

Stokrát napíšu: " Učitelům ( a to i těm bývalým ) už nebudu odmlouvat a za jejich zády se jim drze smát."

8 0
možnosti
KT

To vám chválím Niké, ale máte to marné, stejně jako já, protože polepšení je vlastně arogancí.

6 0
možnosti
Foto

No jo, to je jiný kafe

5 0
možnosti
Foto

Pro rádoby fajnšmekry jistě. I když jde o až klasickou ,,kávu", zvanou druhák, zalitou vodou z bojleru

4 8
možnosti
KT

Vzhledem k tomu, že neohrožený a krutě pronásledovaný pan učitel Nožička opět statečně neotevřel diskusi, jsem nucena odpovědět mu zde. Karel promine.

Vážený pane učiteli, uznávám, že práce v jakémkoliv oboru nezaručuje profesionalitu a předpokládám, že budete podobně postižen a IT je vám tudíž španělskou vesnicí. Je mi líto vašich žáků, stejně jako mých čtenářů, kterých je celá dlouhá řada a jsou tedy všichni obětí našeho neumětelství.

Je mi líto, že vás zabanovali, je to nespravedlivé a kruté vůči vašim čtenářům, kteří jsou takto nezaviněně připraveni o perly, které vám padají z klávesnice. Jako zapřisáhlá odpůrkyně mazání příspěvků, protestuji a jsem znechucena.

Dále tedy nebudu vaše výplody již navštěvovati a pokud se tak stane, budu je jen freneticky chváliti.

Na závěr tedy. Jste úžasný spisovatel, kam se na vás hrabou naši velikáni jako Werich, Voskovec, Suchý, Horníček a další a další. Musejí se obracet v hrobě a být mezi námi, žasli by nad vaší velkolepostí. Myslím, že bychom se měli zasadit o váš pomník, nejlépe na uvolněném podstavci letenské pláně. Tam by vaše velikost teprve došla uplatnění.

Pokud tato soudružská sebekritika a pokání vaše obdivovatele neuspokojí, mohu pokračovat donekonečna. Své spolupachatele z UV udám, hned jak k tomu bude příležitost.

Zcela napravená K.T.

17 5
možnosti
Foto

, Takto jo. Já se, tedy i vzhledme nejen k tomu, nikdy k žádné smečce, která se těší na kořist, na které si brousí chrup, nepřidal. Ono totiž z takových smeček čiší leccos, nejen mě neznámého. Možná jste na to trošku zapomněla

5 9
možnosti
KT

Díky Karle za upozornění na můj omyl. Ukázal jste mi světlo na konci tunelu, teprve teď jsem prozřela a nahlédla na svoji neoprávněnou kritiku, pana Josefa N. Možná k tomu přispěla moje zakořeněná nechuť k učitelům, možná, že ve své nebetyčné hlouposti nejsem schopna odhalit génia zejména pak genia loci.

Také jsem přehlédla podobnost Josefa N. s Josefem K. Nebohý učitel je, podobně jako jeho předchůdce, štván líticemi UV aniž chápe proč.

Nechala jsem se bohužel strhnout mohutným davem a přehlédla, že ti stateční obhájci jsou sice hodně slyšet, ale je jich zoufale málo. Jsou dokonce nuceni se proti nemilosrdným davům bránit a uchylovat se do ochranné náruče adminů nebo zavírat diskuse, aby nebyli zcela zadupáni.

Na svou omluvu bych jen uvedla, že mě zmátly racionální úvahy mých kolegů v UV, podlehla jsem jejich vlivu a nedbala na křehké city statečných obránců i samotného ukřivděného Josefa N. Taky si povšimněte, že moje příspěvky ve vašem minulém článku se již nesou v napraveném duchu a směju se pouze pod peřinou a veřejně vás nechválím.

Kaju se, projevuji účinnou lítost a doufám, že tuto bouři ve sklenici vody brzy přehluší jiná stejně závažná.

18 4
možnosti
RK

Také se kaji, jestli jsem jako místopředseda UV byť jen maličko ovlivnil vaše kruté úvahy

2 0
možnosti
JK

J69a58n 17K39y70š80k28a

13. 1. 2024 10:40

Tak jsem si to přečetl ještě jednou, čte se to vážně docela dobře, text plyne jako Vltava, když ještě není řekou, a jsem z toho docela Jelen, Karle. Říkáš, že ty dva dopisy byly ve stejné obálce, čili je psala jedna osoba? Ten první, podepsaný, jsi psal zjevně ty, tedy jsi psal i ten druhý. Takže ty jsi ten udavač, kvůli kterému přišla paní Veronika o práci, konečně ses přiznal !!!

Ale Karle, Varle, to neděláš dobře, takhle paní učitelku vyvést z míry: Má tě nenávidět, že jsi udavač, nebo tě má milovat, že jsi na tom stejně, jako největší Básník?...

S tím si nevím rady ani já (a to jsem si dosud myslel, že dokážu cokoliv, třeba podsunout proruský názor...)

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
  • Počet článků 2971
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik